Büyükçekmece'de yaşanan ve gizemini koruyan cinayetin detayları, ortaya çıkan yeni güvenlik kamerası görüntüleriyle bir kez daha aydınlandı. 24 yaşındaki Sedef Güler'in denizde cesedi bulunmuş, ardından yapılan araştırmalar sonucunda cinayetin işlendiği eve ait güvenlik kamerası görüntüleri bulunmuştu.

Büyükçekmece Cinayeti Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

Son elde edilen görüntüler, cinayetin işlendiği eve doğru yürüyen Sedef Güler ve birlikte olduğu Yavuz G'nin görüntülerini içeriyor. Ardından, yaklaşık 11 saat sonra aynı güvenlik kamerasının açısına elinde poşetle gelen Fırat B'nin eve giriş yapması görülüyor. Bu görüntüler, cinayetin işlendiği geceye ve şüphelilerin hareketlerine ışık tutuyor.

Vtf L R D4F0E W Se B2 As Qh3 Q

Polisin İlerleyen Soruşturması

Polis, elde ettiği yeni görüntülerle şüphelilerin cesedi taşımak için kullandıkları aracın plakasını tespit etti. Ayrıca, şüphelilerin cesedi taşımak için kullandıkları otomobil Esenyurt'ta terk edilmiş olarak bulundu. Yapılan incelemede araçta kan izlerine rastlandı. Fırat B, dün mahkemeye sevk edilerek tutuklanırken, diğer şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Polis, firari şüpheli Yavuz G'yi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yeni görüntüler, cinayet soruşturmasının ilerleyişinde önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Polis, şüphelilerin hareketlerini titizlikle inceleyerek, olayın aydınlatılması için çalışmalarına devam ediyor.

HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 10 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 10 Eylül 2024 HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 10 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 10 Eylül 2024


 

Editör: Havva Andırır