Zeynep Farah Abdullah'ın Paylaşımı Kriz Yarattı: Cem Küçük'ten TRT'ye Ağır Eleştiri Zeynep Farah Abdullah'ın Paylaşımı Kriz Yarattı: Cem Küçük'ten TRT'ye Ağır Eleştiri

Ünlü sanatçı Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin, bir süredir ünlü oyuncu İlayda Alişan'la ilişki yaşıyor. Son olarak Ateş Kuşları dizisinde yer alan İlayda Alişan ile Oğulcan Engin'in aşkları doludizgin devam ediyor. Bugün bir etkinliğe katılan ünlü oyuncu İlayda Alişan, evlilik sorularına içtenlikle cevap verdi. Oğulcan Engin ve sevgilisi İlayda Alişan evleniyor mu? İşte o dikkat çeken cevap!

Oğulcan Engin ve İlayda Alişan Evlilik Yolunda mı?

Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin ve İlayda Alişan, bir süredir mutlu bir birliktelik yaşıyor. Çift, sosyal medyada sıkça paylaştıkları fotoğraflarla hayranlarının ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Özellikle tatil dönemlerinde birlikte vakit geçiren çiftin evlilik planları yapıp yapmadığı merak konusu.

Screenshot 5-1

Ünlü Oyuncu Gazetecilerin Sorularını Yanıtladı

Bugün bir etkinliğe katılan ünlü oyuncu İlayda Alişan, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Alişan, evlilik ile ilgili sorulan soruya, "Ben bu konularda konuşmayı sevmiyorum. Küçüğüm daha! Zaman gösterecek" dedi. Bu cevap, çiftin evlilik konusunda acele etmediğini ve geleceğe dair planlarını zamana bıraktıklarını gösteriyor.

"Böyle Şeyler Kısmet"

İlayda Alişan, mutluluğunu dile getirerek, "Şu an çok mutluyum. Böyle şeyler gerçekten kısmet. Teşekkür ediyorum" diye konuştu. Bu açıklama, çiftin şu anki durumlarından memnun olduklarını ve evlilik konusunu zamana bıraktıklarını gösteriyor.

Tatilde Mutlu Anlar

Güzel oyuncu son olarak Ateş Kuşları dizisinde yer almıştı. Dizinin final yapmasıyla tatil moduna geçen İlayda Alişan, sevgilisi Oğulcan Engin ile birlikte Alaçatı'da tatilin tadını çıkarıyor. Çiftin sosyal medyada paylaştıkları aşk pozları, takipçileri tarafından büyük ilgi görüyor.

Takipçilerden "Düğün Ne Zaman?" Soruları

İlayda Alişan ile Oğulcan Engin'in sosyal medyada paylaştıkları aşk pozlarına takipçilerinden "Düğün ne zaman?" soruları yağdı. Çiftin birbirine olan sevgisi ve uyumu, hayranları tarafından sıkça konuşuluyor ve evlilik beklentisi her geçen gün artıyor.

Editör: Zeliha YAKUT