Ünlü oyuncu İlayda Alişan, Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin ile mutlu bir ilişki sürdürdüklerini açıkladı. Geçtiğimiz günlerde birlikte katıldıkları bir konser öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Alişan, ilişkileri hakkında samimi duygularını paylaştı.

Lucas Torreira ve Devrim Özkan çifti evleniyor mu? Evlilik tarihleri netleşti mi, çift 2024 futbol sezonu arasını mı bekliyor? Lucas Torreira ve Devrim Özkan çifti evleniyor mu? Evlilik tarihleri netleşti mi, çift 2024 futbol sezonu arasını mı bekliyor?

Gazetecilerden Evlilik Soruları

İlayda Alişan ve Oğulcan Engin, konser öncesi gazetecilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Gazeteciler, çifte evlilik planları hakkında sorular yöneltti. Alişan, bu sorular karşısında romantik duygularını dile getirdi ve sevdiği kişiye olan sevgisini açıkladı.

“Sahneye Sevdim” Açıklaması

İlayda Alişan, Oğulcan Engin hakkında yaptığı açıklamada, “Ben onu sahnede sevdim” dedi. Bu ifade, çiftin arasındaki aşkın sahneye yansıdığı anlamına gelirken, Engin’in utandığı gözlemlendi. İlayda Alişan’ın bu samimi sözleri, çiftin ilişkisini daha da gözler önüne serdi.

Editör: Havva Andırır