Seda Sayan'ın (61) kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile Nisan 2022'de gerçekleştirdiği sürpriz nikah töreni, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ancak bu evlilik, sadece mutluluk ve sevgiyle değil, aynı zamanda yaş farkı ve özel hayatın sorgulanmasıyla da gündeme oturdu.

Alice Stewart kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne, evli ve hayatı? Alice Stewart kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne, evli ve hayatı?

SÜRPRİZ NİKAH TÖRENİ

Beşiktaş'ta bir otelde düzenlenen nikah töreninde, Seda Sayan'ın nikah şahitliklerini Safiye Soyman ve Esra Özmen yaparken, Çağlar Ökten'in şahitliklerini ise Faik Öztürk ve Fuat Özdolgun üstlenmişti.

YAŞ FARKI VE EVLİLİK ÜZERİNE TARTIŞMALAR

Seda Sayan'ın evliliği, özellikle yaş farkı üzerine yoğun tartışmalara neden oldu. Çiftin arasındaki 25 yaşlık fark, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Bu durum, toplumda yaş farkının evliliklerdeki etkisi ve kabul edilebilirlik sınırlarını tartışmaya açtı.

ESRA ÖZMEN'İN AÇIKLAMALARI

Seda Sayan'ın yakın arkadaşı Esra Özmen, konu hakkında yaptığı açıklamada, Sayan'ın enerjisinin çok yüksek olduğunu ve onunla yaşamanın her babayiğidin harcı olmadığını belirtti. Özmen, "Enerjisi tavan. 3-5 yaş küçük bile olsa onun yanında olmaz, daha küçük olması lazım. Seda Sayan zamansız ve yaşsızdır" dedi.

SANATÇILARIN SAHNE KOSTÜMLERİ

Özmen ayrıca, kadın sanatçıların sahne kostümleri hakkında da konuştu. "Kadın sanatçılar sahnede seksi olmalı ama çıplaklığa karşıyım. Gülşen ve Simge aşırı açık giyiniyor ama onlara yakışıyor. Ben asla onların giydikleri kıyafetleri giymem, kendime yakıştırmam" şeklinde görüş belirtti.

Seda Sayan'ın evliliği ve yaş farkı üzerine yapılan bu açıklamalar, geniş kapsamlı bir toplumsal tartışmayı da beraberinde getirdi. Evlilik, yaş farkı ve özel hayatın sınırları konularında farklı düşüncelerin çarpıştığı bir gündem maddesi haline geldi.