Gündemi sarsan iddialara göre Seçil Erzan ve Dilan Polat, cezaevinde aynı koğuşta kalmak için dilekçe verdi. İkili, yetkililere sundukları dilekçede birlikte kalmak istediklerini belirtti. Cezaevi yönetiminin bu talebe nasıl yanıt vereceği merak konusu olurken, kararın kısa sürede açıklanması bekleniyor.

Mutfak Temizliğinde  Kötü Kokulardan Kurtulmanın En Etkili Yolu:  Devrim Yaratan İkili Mucize Karışım! Mutfak Temizliğinde Kötü Kokulardan Kurtulmanın En Etkili Yolu: Devrim Yaratan İkili Mucize Karışım!

Seçil Erzan Kimdir?

Seçil Erzan, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde doğdu ve eğitimini Çorlu Lisesi'nde tamamladı. Üniversite eğitimini Kocaeli'de gerçekleştiren Erzan, Çorlu’da 10 yıl şube müdürü olarak çalıştıktan sonra İstanbul’da çeşitli şubelerde müdürlük yaptı. Erzan, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in finansal danışmanlığını da yapmıştı. İş dünyasında tanınan bir isim olan Erzan, kariyeri boyunca birçok futbolcu ve iş insanına finansal danışmanlık yaptı.

Dilan Polat Kimdir?

Dilan Polat, İstanbul'da doğmuş, Adanalı bir ailenin ortanca çocuğudur. Genç yaşta annesini kaybeden Polat, teyzeleri tarafından büyütülmüştür. Yıllar sonra, babasının annesini vurduğunu öğrenmiş ve büyük bir şok yaşamıştır. Polat, iş hayatına doğum fotoğrafçılığıyla adım atmış ve daha sonra güzellik merkezi açarak girişimci kimliğiyle tanınmıştır. Evli ve iki çocuk annesi olan Polat, aynı zamanda oyunculukla da ilgilenmektedir.

Editör: Zeliha YAKUT