Ünlü isimler Bahar Candan ve Seçil Erzan'ın cezaevinde kavga ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Peki, Bahar Candan ve Seçil Erzan cezaevinde kavga mı etti? İşte merak edilen detaylar...

Kavganın Nedeni

Seçil Erzan, aynı koğuşta kaldığı Bahar Candan'ın kendisine sürekli "dolandırıcı" demesinden rahatsız olunca aralarında tartışma çıktı. Seçil Erzan, yüksek karlı özel fon vaadiyle futbolcular Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu 29 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılanıyor. Bahar Candan ise suç örgütünün paralarını aklama suçlamasıyla cezaevinde bulunuyor.

Seçil Erzan Ve Bahar Candan 1

Türkiye'nin Önde Gelen Market Zincirini Kim Satın Aldı? İşte Satın Alan Yeni Firma Türkiye'nin Önde Gelen Market Zincirini Kim Satın Aldı? İşte Satın Alan Yeni Firma

Tartışmanın Ayrıntıları

Emrullah Erdinç'in haberine göre, Seçil Erzan kendisine sürekli "dolandırıcı" diye hitap eden Bahar Candan'a tepki gösterdi. Sinirlenen Erzan, "Sen de dolandırıcılık suçlamasıyla buradasın" diye karşılık verince, Bahar Candan ses tonunu yükselterek "Dolandırıcı, dolandırıcı, dolandırıcı" diye bağırmaya başladı. Seslerin yükselmesi üzerine koğuşa giren infaz koruma memurları, ikiliyi sakinleştirdi.

Şikayet ve Tutanak

Yaşanan tartışmanın ardından Seçil Erzan, Bahar Candan'dan şikayetçi oldu ve olayla ilgili tutanak tutuldu.

Nihal Candan'ın Durumu

Geçtiğimiz sene tutuklanan Bahar Candan'ın ablası Nihal Candan'ın sağlık sorunları nedeniyle tahliye olduktan sonra sık sık cezaevi kurallarının dışına çıkmaya çalıştığı ve bu nedenle uyarılar aldığı da konuşulanlar arasında. Bahar Candan, geçtiğimiz günlerde kendisine zarar vermeye çalıştığı gerekçesiyle hastaneye kaldırılmış ve tedavisinin ardından tekrar cezaevine götürülmüştü.

Editör: Zeliha YAKUT