HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 14 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 14 Eylül 2024 HAMSTER KOMBAT SON DAKİKA 14 Eylül 2024 Hamster Kombat günlük şifre açıklandı! Telegram Hamster Kombat günlük kombo kartları 14 Eylül 2024

27 Temmuz Çekilişinde Kimler Şanslıydı?

27 Temmuz Cumartesi akşamı gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto çekilişi, milyonların merakla beklediği anlara sahne oldu. Peki, bu hafta kimler şanslıydı? Kazandıran numaralar belli oldu mu?

Büyük İkramiye Kime Çıktı?

27 Temmuz Çılgın Sayısal Loto çekilişinde büyük ikramiye, tam tamına 455.855.211 TL olarak belirlendi. Bu devasa ödülü kazanan talihli veya talihlilere ait bilgiler henüz açıklanmadı. Ancak şanslı oyuncuların kim olduğu merak konusu olmaya devam ediyor.

Kazandıran Numaralar Neler?

Peki, bu büyük ikramiyeyi kazandıran şanslı numaralar neler? İşte 27 Temmuz Çılgın Sayısal Loto çekilişinde talihlileri gülümseten numaralar:

  • 14
  • 21
  • 45
  • 56
  • 70
  • 76

Ek olarak, Joker numara 35 ve SüperStar numara 53 olarak belirlendi. Bu numaralar arasından 6'sını doğru tahmin eden 1 talihli, büyük ödülün sahibi oldu.

Çekiliş Nasıl Gerçekleştirildi?

27 Temmuz Cumartesi akşamı saat 21:30'da başlayan Çılgın Sayısal Loto çekilişi, millipiyangoonline.com ve Milli Piyango TV YouTube kanalından canlı olarak yayınlandı. Noter huzurunda gerçekleşen çekilişle, milyonlarca oyuncunun hayali olan büyük ikramiyenin sahibi belli oldu.

Çılgın Sayısal Loto'ya Nasıl Katılım Sağlanır?

Çılgın Sayısal Loto'ya katılmak isteyenler için iki farklı yöntem bulunuyor. Oyuncular, Milli Piyango bayilerinden bilet satın alabilecekleri gibi, millipiyangoonline.com adresinden de online olarak işlem yapabiliyorlar.

Editör: Murat Serdar Yıldız