Sandık Kokusu Yeni Sezon İlk Bölüm Yayın Tarihi Belli Oldu Mu? Sandık Kokusu Dizisinin 2024 Yeni Sezonu Bu Akşam Başlayacak Mı ve Yeni Sezonda Kimler Rol Alıyor? Sandık Kokusu Yeni Sezon İlk Bölüm Yayın Tarihi Belli Oldu Mu? Sandık Kokusu Dizisinin 2024 Yeni Sezonu Bu Akşam Başlayacak Mı ve Yeni Sezonda Kimler Rol Alıyor?

İrem Derici, 21 Mart 1987 tarihinde İstanbul'da doğdu. Müzik yeteneği erken yaşlarda kendini göstermeye başladı; dört yaşında org çalmaya başladı. Eğitim hayatına Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda piyano eğitimi alarak devam eden Derici, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu. Yüksek lisans eğitimini pazarlama iletişimi üzerine yaparken O Ses Türkiye yarışmasına katıldı ve yarı finale yükseldi. Reklam ajansında metin yazarlığı yapmış ve Monopop isimli grubuyla birçok konser vermiştir.

İrem Derici Nereli?

İrem Derici, İstanbul doğumludur. Bu şehir, sanatçının müzik kariyerinin başlangıç noktası ve sahne hayatında önemli bir yer tutmaktadır.

Untitled (79)-1

İrem Derici’nin Müzik Kariyeri

İrem Derici, 2012 yılında "Bensiz Yapamazsın" single'ı ile müzik dünyasına adım attı. 2013 yılında "Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı" adlı ikinci single'ını ve ardından Eylül ayında "İki" adlı maxi single'ını piyasaya sürdü. Maxi single'ının "Zorun Ne Sevgilim" adlı şarkısı Türkiye Resmî Listesi'nde üç hafta boyunca iki numarada kaldı. Derici, 2014 yılında yayımladığı "Kalbimin Tek Sahibine" single'ı ile YouTube'da büyük bir izlenme başarısı elde etti ve aynı yıl "Üç" adlı maxi single'ı ile de dikkat çekti. Çıkış şarkısı "Bir miyiz?" ve "Nabza Göre Şerbet" şarkıları video klipleriyle tanıtıldı. 2015 yılında "Değmezsin Ağlamaya" ve "Aşk Eşittir Biz" teklilerini yayımlayarak müzik kariyerinde önemli bir ivme kazandı. "Aşk Eşittir Biz" şarkısı Türkiye'de iki numaraya kadar yükseldi. Ayrıca Emrah Karaduman'ın "Tozduman" albümünde yer alan "Nerden Bilecekmiş" şarkısını seslendirdi.

Editör: Mehmet Çetil