21 Temmuz 2024 Pazar günü gerçekleştirilen Şans Topu çekilişi, haftanın son günü olan Pazar akşamı saat 20:00'de noter huzurunda yapıldı. Çekiliş, millipiyangoonline.com ve Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlandı.

Mardin'de Arazi Anlaşmazlığı Tırmandı  2 Ölü  2 Yaralı; Taş ve Sopalar Havada Uçuştu Mardin'de Arazi Anlaşmazlığı Tırmandı 2 Ölü 2 Yaralı; Taş ve Sopalar Havada Uçuştu

Şans Topu Çekiliş Sonuçları 21 Temmuz 2024

Şans Topu çekilişinde büyük ikramiye kazandıran numaralar belli oldu. İşte 21 Temmuz Pazar günü yapılan çekilişte kazanan numaralar:

Şanstopu21 Temmuz 2024

3 - 8 - 12 - 18 - 27 + 6

Şans Topu Sorgulama Ekranı 21 Temmuz 2024

Sisal Şans tarafından düzenlenen Şans Topu, Çarşamba ve Pazar günleri olmak üzere haftanın iki günü yapılmaktadır. Çekiliş sonuçları, millipiyangoonline.com üzerinden ve Milli Piyango TV Youtube kanalından takip edilebilir. Şans Topu sonuçlarını öğrenmek için kullanıcılar, Milli Piyango'nun resmi web sitesinde yer alan sorgulama ekranını kullanabilirler.

Büyük İkramiye ve Kazananlar

Şans Topu'da, 5+1 şanslı numarayı doğru bilenler büyük ikramiyenin sahibi oluyor. 21 Temmuz 2024 tarihli çekilişte de büyük ikramiye kazanan numaralar açıklandı ve talihli ya da talihliler büyük ödülün sahibi oldu.

Editör: Murat Serdar Yıldız