Camdaki Kız dizisindeki başarılı performansıyla tanınan oyuncu Feri Baycu Güler, Sandık Kokusu adlı dizinin kadrosuna dahil oldu. Güler, Uğur Yücel, Demet Akbağ, Özge Özpirinçci, Necip Memili ve Metin Akdülger gibi önemli isimlerin yer aldığı Sandık Kokusu dizisinde rol alacak.

Sandık Kokusu'nun afişi ve yayın tarih belli oldu! - Sandık Kokusu dizisi

Hülya Karakterini kim canlandıracak? 

Feri Baycu Güler, dizide çiçekçi dükkanı işleten "Hülya" karakterini canlandıracak. Hülya'nın yanı sıra, kızının da dizide yer alması planlanıyor. Sandık Kokusu dizisinin senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür yazarken, yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun bulunuyor.

Sandık Kokusu dizisinin 12 Haziran'da ekrana gelecek 26. bölümüyle sezon finali yapması planlanıyor. Bu yeni gelişme, dizinin hayranları tarafından merakla beklenen bir detay olarak öne çıkıyor.

Feri Baycu Güler Kimdir? 

Feri Baycu Güler kimdir? Feri Baycu Güler nereli ve kaç yaşında? - Sözcü

Feri Baycu Güler, 1976 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2012 yılında rol aldığı Aşkın Halleri dizisi ile yaşamış; Altınsoylar, Çifte Saadet ve Erkenci Kuş dizilerinde rol almıştır. Tiyatro hayatını da sürdüren Feri Güler bir yandan yapımcılık yaparken öte yandan, Mamart Tiyatro’nun genel sanat yönetmenliğini yapmaktadır. Bunun yanı sıra en son rol aldığı oyunlar; Nereye Gitti Bütün Çiçekler? Ve Tartuffe’dür.

Feri Baycu Güler'in Oynadığı Tiyatro Oyunları

Belki de bir gün biz Tartuffe olacağız - Kültür Sanat Haberleri

Nereye Gitti Bütün Çiçekler
Tartuffe

Hangi filmde Münir Özkul'un canlandırdığı karakterin adı Mahmut değildir, Kim Milyoner Olmak İster sorusunun yanıtı Hangi filmde Münir Özkul'un canlandırdığı karakterin adı Mahmut değildir, Kim Milyoner Olmak İster sorusunun yanıtı

Feri Baycu Güler'in Oynadığı Diziler

Aile Albümü dizisi Feri Güler (Semiha Tütüncü) kimdir, kaç yaşında, hangi  dizilerde oynadı, evli mi bekar mı - Gaziantep Son Dakika Haberleri -  Gaziantep Doğuş Gazetesi - Gazete27 Gazetesi

Aşkın Halleri
Altınsoylar
Çifte Saadet
Erkenci Kuş