Show TV'nin sevilen dizisi Sandık Kokusu, Demet Akbağ, Uğur Yücel, Özge Özpirinçci, Metin Akdülger, Necip Memili ve Meriç Aral'ı bir araya getirerek izleyicileri ekran başına kilitlemişti. Ancak dizinin hayranlarını üzen bir haber geldi. İşte detaylar:

Sezon Finali ve Sezon Arası

Sandık Kokusu, 2. sezon için onay aldıktan sonra izleyicilerine 12 Haziran tarihinde veda edecek ve sezon arasına girecek. Bu süreçte dizinin hayranları için yeni bölümlerin özlemi başlayacak.

Bülent Emrah Parlak neden boşandı, eski eşi Burcu Gönder’den yıllar sonra gelen itiraf Bülent Emrah Parlak neden boşandı, eski eşi Burcu Gönder’den yıllar sonra gelen itiraf

Yeni Oyuncularla Güçleniyor

Sezon arasına girmeden önce Sandık Kokusu ekibine 2 yeni oyuncu daha katıldı. Bu gelişmeyle birlikte mahalledeki dengeler değişecek ve izleyiciler yeni karakterlerle tanışacak.

Feri Güler'le Yeni Bir Hikaye

Dizinin son bölümlerinde çiçekçi dükkanı açan ve Hasan'la (Uğur Yücel) arkadaş olan Hülya rolüyle Feri Güler katılmıştı. Güler’in hayat verdiği Hülya’nın diziye kızıyla beraber katılacağı da ortaya çıktı. Güler’in kızına hayat verecek genç yıldıza Kübra Yılmaz eşlik edecek. Yılmaz, “Yeşim” rolüyle seyirci karşısına çıkacak ve dizinin gelecek sezonunda yeni bir hikaye başlayacak.

Bu format, dizinin sezon finali ve gelecek sezon için heyecanı artırıcı detayları vurgulayarak okuyucuların ilgisini çekmeyi amaçlar.