Hadise ve Kerem Bürsin’in Venedik Film Festivali’nde Çekilen Samimi Pozları Ne Anlama Geliyor? Aşk İddiaları Gerçek mi? Hadise ve Kerem Bürsin’in Venedik Film Festivali’nde Çekilen Samimi Pozları Ne Anlama Geliyor? Aşk İddiaları Gerçek mi?

Sandık Kokusu'nun 25. Bölümünden Heyecan Verici Detaylar!

Show TV'nin sevilen dizisi Sandık Kokusu, 25. bölümüyle izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi usta oyuncuların başrollerini paylaştığı dizi, geçtiğimiz haftalarda yaşanan gelişmelerle izleyicileri ekranlara kilitlemişti.

Sandık Kokusu Önceki Bölümde Neler Oldu?

Geçtiğimiz haftanın bölümünde Hasan, Atilla’ya verdiği sözü tutmak için Mert'le buzları eritmeye çalıştı. Filiz, Serdar’ın üstten tavırlarına dayanamayıp istifa etti ve kafenin idaresini Hasan'ın teklifiyle üstlendi. Ayrıca Hande'nin yeni düzene alışmaya çalışırken yaşadığı zorluklar ve diğer karakterlerin gelişen hikayeleri ön plana çıktı.

Sandık Kokusu Yeni Bölümde Neler Olacak?

Bölüm fragmanı yayınlandı ve izleyicileri heyecanlandırdı. Fragmanda, yeni bölümde neler olacağına dair ipuçları verildi. Özellikle Atilla'nın boşalan evine Lale'nin bir arkadaşının taşınması, Irmak'ın Kıvanç'ı görmesi gibi olaylar dizinin gelecek bölümünde merakla beklenen gelişmeler arasında yer alıyor.
İzleyicilerin Beklentileri
Sandık Kokusu'nun sadık izleyicileri, her bölümde yeni sürprizlerle karşılaşmayı ve karakterlerin hikayelerinin gelişimini takip etmeyi bekliyor. Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün kaleme aldığı senaryo, Zeynep Günay'ın kreatif danışmanlığıyla izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor.

Sandık Kokusu Yayın Tarihi

Sandık Kokusu'nun heyecanla beklenen 25. bölümü, 5 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00'da Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak. İzleyiciler, bu tarihi sabırsızlıkla bekliyor ve dizinin yeni bölümünde neler olacağını merakla bekliyor.

Editör: Havva Andırır