UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş karşılaşmasında Avusturya'nın Red Bull Salzburg ile Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımları karşı karşıya gelecek. İki takım arasındaki bu kritik mücadele 27 Ağustos 2024 Salı günü oynanacak. Maç, Salzburg Stadı'nda yapılacak ve karşılaşmanın başlama saati Türkiye saati ile 22:00 olarak belirlendi.

Salzburg - Dinamo Kiev Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Salzburg ile Dinamo Kiev arasında oynanacak olan bu önemli karşılaşma, futbolseverler tarafından büyük bir ilgiyle bekleniyor. Maç, Tabii uygulaması üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Bu nedenle, futbolseverler karşılaşmayı canlı olarak izlemek için Tabii uygulamasını kullanabilecekler.

Samsunspor-Başakşehir (18 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1 Samsunspor-Başakşehir (18 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

Hakem Üçlüsü ve Maçın Yönetimi

Karşılaşmanın yönetimi Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenen hakemler tarafından gerçekleştirilecek. Maçın baş hakemi Halil Umut Meler olacak. Meler’in yardımcılıklarını ise Kerem Ersoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak ise Arda Kardeşler görev alacak. Hakem triosu, maçın adil ve düzenli bir şekilde yönetilmesini sağlamak için görev yapacak.

İlk Maçın Sonuçları ve İkinci Maçın Önemi

İlk maçta Salzburg, Dinamo Kiev’i 2-0 mağlup etmişti. Bu sonuçla birlikte, Salzburg’un Şampiyonlar Ligi’ne yükselme şansı büyük bir oranda artmış durumda. Dinamo Kiev’in bu rövanş maçında en az 2 farkla galip gelmesi gerekiyor. Aksi halde, Salzburg, bu maçtan elde edeceği galibiyet veya beraberlik sonucunda Şampiyonlar Ligi’nde bir yer edinmiş olacak.

Editör: Havva Andırır