Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Sakarya Vali Yardımcılığı görevine atanan Asalet Karabulut, görevine başladı. Tekirdağ Vali Yardımcısı iken yapılan atama ile Sakarya'ya atanmıştır.

Dilruba Kayserilioğlu'na Özgür Özel'den Destek, Hükümetten Tepki: Cevdet Yılmaz ve Ömer Çelik’ten Sert Açıklamalar Dilruba Kayserilioğlu'na Özgür Özel'den Destek, Hükümetten Tepki: Cevdet Yılmaz ve Ömer Çelik’ten Sert Açıklamalar

Asalet Karabulut Kimdir?

1978 yılında Bayburt'ta doğan Asalet Karabulut, eğitim hayatına Bayburt'ta başlamış ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olmuştur. 2003 yılında Kaymakamlık sınavını kazanarak mesleğe adım atan Karabulut, Giresun ilinde Kaymakam Adayı olarak göreve başlamış ve çeşitli ilçelerde Kaymakam Vekilliği yapmıştır.

Kariyerindeki Gelişim

Karabulut'un mesleki kariyeri, Ordu-Gürgentepe, Giresun-Dereli, Çamoluk gibi ilçelerde Kaymakam Vekilliği ile başlamış ve bu süreçte İngiltere'de eğitim almıştır. İngiltere deneyimi sonrasında Türkiye'de çeşitli il ve ilçelerde Kaymakam olarak görev yapmış, 2014 yılında Yumurtalık ilçesine atanmıştır. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Sakarya Vali Yardımcısı Olarak Yeni Görevi

Asalet Karabulut'un Sakarya Vali Yardımcısı olarak atanması, Sakarya'nın idari yapısında nasıl bir değişiklik yaratacak? Karabulut'un daha önceki görev tecrübeleri, Sakarya'da görev süresince hangi alanlarda çalışacak? Yeni görevindeki hedefleri ve planları nelerdir? Bu atama, Sakarya iline nasıl bir katkı sağlayacak? Bu sorular, Asalet Karabulut'un yeni görevindeki performansını ve etkisini belirleyecek önemli konulardır.

Editör: Havva Andırır