Meryem Uzerli, uzun bir aranın ardından izleyicilerin karşısına Gain adlı dijital içerik platformunda yayınlanacak olan "Ru" dizisi ile geri dönüyor. Ünlü oyuncunun son olarak 2020 yılında beyaz perdede göründüğü düşünüldüğünde, hayranları bu geri dönüşü büyük bir heyecanla karşılıyor.

RU DİZİSİ KONUSU

Etkileyici bir aşk hikayesini temel alan "Ru" dizisi, 38 yaşında bir kadın olan Reyan ile 18 yaşında bir erkek olan Uzer'in etrafında şekilleniyor. Reyan ile Uzer'in Ege sahil kasabasında yaşadıkları sıra dışı aşk, çevre baskılarına rağmen devam etmektedir. Dizinin yapımcılığını Fatih Aksoy ve Yiğit Şardan üstlenirken, yönetmen koltuğunda Bahadır Karakaş ve Burak Çaldır bulunuyor. Senaryo ise Taylan Yapıcı ve Yeşim Çıtak'a aittir.

OYUNCU KADROSU

Ru dizisinin oyuncu kadrosu da dikkat çekici isimlerden oluşuyor. Başrollerde Meryem Uzerli ve Burak Berkay Akgül yer alırken, Hira Koyuncuoğlu, Emre Karayel, Gökay Türkmen, Zafer Algöz, Şevval Sam, Derya Alabora, Gonca Vuslateri, Kartal Can Ermiş, Beril Kayar ve Sevgi Temel gibi deneyimli ve genç yetenekler de kadroda yer alıyor.

RU DİZİSİ BAŞLANGIÇ TARİHİ VE BÖLÜM SAYISI

Gain platformunda 24 Mayıs 2024 tarihinde izleyicilerle buluşacak olan "Ru" dizisi, ilk sezonuyla 8 bölüm olarak yayınlanacak. Henüz ikinci sezonuyla ilgili kesin bir bilgi verilmemiş olsa da, dizinin başarısı doğrultusunda ikinci sezonun da gelmesi beklenmektedir.

Settar Tanrıöğen müjdeyi verdi; Diziye geri döneceğim Settar Tanrıöğen müjdeyi verdi; Diziye geri döneceğim

ÇEKİM YERİ

Ru dizisinin çekimleri, hikayenin geçtiği Ege sahil kasabasını yansıtmak için Urla'nın muhteşem atmosferinde gerçekleştirildi.

Meryem Uzerli'nin başrolünde yer aldığı "Ru" dizisi, izleyicilere etkileyici bir aşk hikayesi sunmayı vaat ediyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve sıra dışı konusuyla dikkatleri üzerine çeken dizi, 24 Mayıs'ta Gain platformunda izleyiciyle buluşacak.