Son dönemde sosyal medya paylaşımları ile dikkat çeken Şeyma Subaşı, yeniden aşık olduğunu duyurdu. Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Tahmin edin ne oldu çocuklar? Yine aşık oldum. Ve neredeyse düşünüyordum. Acaba herhangi bir heyecan, herhangi bir yer veya herhangi bir insan olacak mı? Ve ne oldu biliyor musunuz? Evet. Hâlâ hissedecek çok şey var. En tatlı zaman her yerde. Hissediyorum." şeklinde ifadelerde bulundu. Subaşı’nın bu açıklamasının ardından, yeni sevgilisinin kim olduğu hakkında çeşitli spekülasyonlar ortaya çıktı.

Karadut Dizisi Ne Zaman Başlıyor? ATV’nin Yeni Dizisi Karadut’un Yayın Tarihi ve Sıra Dışı Hikayesi Neler Vaat Ediyor? Karadut Dizisi Ne Zaman Başlıyor? ATV’nin Yeni Dizisi Karadut’un Yayın Tarihi ve Sıra Dışı Hikayesi Neler Vaat Ediyor?

Untitled (68)-1

Rony Seikaly Kimdir?

Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisi olarak adı geçen Rony Seikaly, 10 Mayıs 1965 doğumlu bir sporcu ve DJ'dir. Lübnan kökenli olan Seikaly, ailesiyle birlikte 11 yaşındayken Yunanistan’a göç etmiştir. Yunanistan'da basketbol kariyerine adım atan Seikaly, 1981-1983 yılları arasında Panathinaikos BC takımında oynadıktan sonra NBA'e transfer olmuştur. NBA'de Miami Heat, Golden State Warriors, Orlando Magic ve New Jersey Nets gibi takımlarda forma giymiştir. 1998 yılında NBA kariyerini sonlandırarak Avrupa'ya dönmüş ve Barcelona’da oynamıştır.

Rony Seikaly, 2015 yılında Brezilyalı model Martha Graeff ile evlenmiş, bu evlilikten Aya adında bir kızları olmuştur. Ancak çift, evliliklerini 8 ay önce sona erdirmiştir.

Şeyma Subaşı ve Rony Seikaly İddiaları

Şeyma Subaşı'nın adı, Martha Graeff’in eski eşi Rony Seikaly ile birlikte anılmaya başlanmıştır. Bu gelişme, Subaşı’nın arkadaşı olan Graeff’in, Şeyma Subaşı’yı sosyal medyadan takipten çıkardığı iddialarını da beraberinde getirmiştir. Ancak bu konuda henüz resmi bir açıklama yapılmamıştır.

Editör: Mehmet Çetil