Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan "İnci Taneleri" dizisinde Nusret'i (Kibrit Yasin) canlandıran Rıza Kocaoğlu, kariyeri kadar özel hayatıyla da gündeme gelmeye devam ediyor. Dizinin sezon arasına girmesiyle soluğu Çeşme'de alan başarılı oyuncu, meslektaşı Deniz Işın ile objektiflere yakalandı. İkilinin samimi pozları gündeme bomba gibi düşerken, Kocaoğlu'nun kaslı görüntüleri de oldukça fazla konuşuldu. Ancak son çıkan görüntülerde Kocaoğlu'nun kassız hali dikkat çekti.

Victoria's Secret meleği Bianca Balti kimdir, kaç yaşında? Bianca Balti'nin hastalığı ne? Victoria's Secret meleği Bianca Balti kimdir, kaç yaşında? Bianca Balti'nin hastalığı ne?

Kaslı Görüntüsü Sosyal Medyada Beğeni Yağmuruna Tutulmuştu

Rıza Kocaoğlu, 3 Haziran tarihinde sosyal medya hesabından paylaştığı kaslı görüntüsü ile takipçilerinin beğenisini toplamıştı. Ancak magazin muhabirleri tarafından plajda çekilen son görüntülerde, Kocaoğlu'nun paylaştığının aksine kassız olduğu görüldü. Bu durum, fotoğraflarına shop yapıp yapmadığı konusunda tartışmaları da beraberinde getirdi.

Rıza Kocaoğlu Kas (1)

Çeşme'de Deniz Işın ile Görüntülendi

Dizinin sezon arası vermesiyle İzmirli olan Kocaoğlu, soluğu Çeşme'de aldı. Kendisi gibi oyuncu olan Deniz Işın ile birlikte denize girerken objektiflere yansıyan ikili, daha önce hiç birlikte görüntü vermemişti. Sosyal medyada paylaşım yapmayan çiftin samimi halleri, aralarında bir şey olup olmadığı konusunda merak uyandırdı.

Takipçilerinden "Kaslar Nerede?" Sorusunu Aldı

Kocaoğlu'nun plajda çekilen görüntüleri, sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı. Kaslı görüntüsünden eser kalmayan ünlü oyuncuya takipçileri "Kaslar nerede?" sorusunu yöneltti. Bu durum, Kocaoğlu'nun fotoğraflarına shop yapıp yapmadığı sorusunu akıllara getirdi.

Rıza Kocaoğlu Kas (2)

Kariyerindeki Başarılar

Rıza Kocaoğlu, Çukur, Kuzey Güney ve Ezel gibi dizilerdeki başarılı performanslarıyla tanınan bir isim. Kariyerindeki başarılarının yanı sıra, özel hayatıyla da sıkça gündeme gelen Kocaoğlu'nun kardeşinin de kendisi gibi oyuncu olduğu öğrenildi.

Editör: Zeliha YAKUT