Real Madrid - Villarreal karşılaşması ne zaman, saat kaçta?

İspanya LaLiga’nın 9. haftasında futbolseverler, Real Madrid ve Villarreal karşılaşmasını sabırsızlıkla bekliyor. İspanya'nın dev ekibi Real Madrid, LaLiga’da oynadığı son 40 maçı kaybetmeyerek etkileyici bir performansa imza attı. Bu süreçte 29 galibiyet ve 11 beraberlik elde eden eflatun-beyazlılar, Villarreal karşısında da galibiyet hedefliyor. Real Madrid - Villarreal mücadelesi 5 Ekim Cumartesi günü saat 22.00’da başlayacak ve S Sport ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

Realmadrid61616120-1

Arda Güler Villarreal mücadelesinde oynayacak mı?

Real Madrid’in genç yeteneği Arda Güler, bu sezon LaLiga’da 6 maçta toplam 240 dakika forma giydi. Özellikle Şampiyonlar Ligi’ndeki Lille deplasmanında sergilediği performansla dikkat çeken 19 yaşındaki yıldızın, Villarreal karşısında ikinci yarıda oyuna dahil olması bekleniyor. Carlo Ancelotti’nin öğrencilerinden Mbappe’nin ise bu kritik mücadelede ilk 11'de sahaya çıkacağı tahmin ediliyor.

Manisa FK - Gençlerbirliği maçı ne zaman saat kaçta? (06 Ekim 2024) Taraftarium, İdman Tv, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1 Manisa FK - Gençlerbirliği maçı ne zaman saat kaçta? (06 Ekim 2024) Taraftarium, İdman Tv, Justin, beIN Sports, Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus, beIN Sports 1

Real Madrid Espanyol Maçı 11

Villarreal bu sezon nasıl bir performans sergiledi?

Marcelino yönetimindeki Villarreal, bu sezon LaLiga’da gösterdiği performansla göz doldurdu. Ayoze Perez’in 6 gol ve Alex Baena’nın 5 asistlik katkılarıyla Villarreal, ligde topladığı 17 puanla 3. sırada yer alıyor. Las Palmas karşısında aldığı 3-1’lik galibiyetle moral bulan Villarreal, ligde sadece bir kez mağlubiyet yaşadı. Hücum hattındaki etkinliğiyle dikkat çeken Villarreal, 17 golle ligin en golcü ikinci takımı konumunda. Ancak savunma hattında yaşadığı sorunlar nedeniyle kalesinde 15 gol gördü ve bu durum takıma zaman zaman zorluklar yaşattı.

Editör: Murat Serdar Yıldız