Villarreal- Real Madrid CANLI İZLE (19 Mayıs) şifresiz mi, Villarreal- Real Madrid nereden izlenir? Villarreal- Real Madrid CANLI İZLE (19 Mayıs) şifresiz mi, Villarreal- Real Madrid nereden izlenir?

Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş mücadelesinde İspanyol devi Real Madrid, Santiago Bernabeu'da Bayern Münih'i konuk ediyor. İlk maçta 2-2 berabere kalan iki ekip, final bileti için kozlarını paylaşacak.

BAYERN MÜNİH - REAL MADRİD KARŞILAŞMASI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Real Madrid - Bayern Münih maçı 8 Mayıs Çarşamba günü saat 22:00'da başlayacak. Karşılaşma TV8,5'ten şifresiz olarak canlı yayınlanacak.

BAYERN MÜNİH - REAL MADRİD KARŞILAŞMASI MUHTEMEL 11'LERİ KİMLER?

Real Madrid: Lunin, Carvajal, Rüdiger, Tchouameni, Mendy, Kroos, Camavinga, Valverde, Bellingham, Rodrygo, Vinicius
Bayern Münih: Neuer, Kimmich, De Ligt, Dier, Mazraoui, Goretzka, Laimer, Sane, Müller, Musiala, Kane

BAYERN MÜNİH - REAL MADRİD İLK KARŞILAŞMASINDA NELER OLMUŞTU?

Almanya'da oynanan ilk maçta Bayern Münih, 54. ve 57. dakikalarda bulduğu gollerle 2-0 öne geçmişken, Real Madrid 83. dakikada Vinicius Junior'un golüyle maça ortak olmuştu. Karşılaşma 2-2 berabere bitmişti.

BAYERN MÜNİH - REAL MADRİD KARŞILAŞMASINDA KAZANAN KİM?

İlk maçta berabere kalan iki ekipten Real Madrid, rövanşta taraftarının önünde avantajlı olacak. Bayern Münih ise deplasmanda galip gelerek finale yükselmek istiyor. 90 dakikanın sonunda eşitlik bozulmazsa uzatmalar ve penaltılar devreye girecek.

BAYERN MÜNİH - REAL MADRİD KARŞILAŞMASININ ÖNEMİ?

Bu maç sadece Şampiyonlar Ligi finali için değil, aynı zamanda prestij açısından da büyük önem taşıyor. İki dev Avrupa ekibi, bu mücadelede üstünlük kurarak finale yükselmek ve kupayı müzesine götürmek istiyor.