Beşiktaş, Gabriel Paulista'nın ardından ikinci transferini gerçekleştirdi. Benfica ile sözleşmesi sona eren tecrübeli yıldız Rafa Silva ile 3 yıllık anlaşma sağlandı. Beşiktaş'ta ikinci başkan Hüseyin Yücel'in yürüttüğü görüşmelerin ardından Silva, siyah-beyazlı kulübe katılmaya karar verdi.

İstanbul'a Geliyor

Portekizli futbolcu Rafa Silva, Beşiktaş'ın projesine inandığı için Türkiye'den gelen diğer teklifleri reddetti. İkinci Başkan Hüseyin Yücel, özel uçakla Silva'yı İstanbul'a getiriyor. Başarılı oyuncunun saat 20.30'da İstanbul'da olması bekleniyor. Geçtiğimiz sezon Benfica formasıyla 52 maçta 22 gol atan ve 15 asist yapan Silva, Beşiktaş'ın hücum hattına büyük katkı sağlaması bekleniyor.

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Gündemindeydi

Rafa Silva, transfer döneminde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de gündemindeydi. Ancak Beşiktaş, tecrübeli futbolcuyu ikna etmeyi başardı ve kadrosuna kattı.

Ojogo: 6 Milyon Euro Maaş, 10 Milyon Euro İmza Parası

Portekiz'den Ojogo'nun haberine göre Beşiktaş, Rafa Silva'ya yıllık 6 milyon euro maaş ödeyecek. Ayrıca, Silva'ya 10 milyon euro imza parası verilecek ve bu ücret üç yıla yayılacak.

Trabzonspor-Beşiktaş  maçı (15 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus  beIN Sports 1 Trabzonspor-Beşiktaş maçı (15 Eylül 2024) Taraftarium, İdman Tv, Taraftarium24, Justin, beIN Sports Tod TV, Bein Sports 2, S Sport Plus beIN Sports 1

Instagram'dan Beşiktaş'ı Takibe Aldı

Rafa Silva, transferin gerçekleşmesiyle birlikte Instagram'dan Beşiktaş Kulübü'nü ve Hüseyin Yücel'i takip etmeye başladı. Bu hareketi, transferin kesinleştiğinin bir işareti olarak değerlendirildi.

Rafa Silva'nın Beşiktaş'a transferi, kulübün kadrosunu güçlendirme yolunda önemli bir adım olarak görülüyor. Taraftarlar, yıldız futbolcunun performansını heyecanla bekliyor.

Editör: Zeliha YAKUT