31 yaşındaki Rabia Çataklı, yaşadığı trajik olaylar ve işlediği suçlarla gündeme geldi. Almanya'da evlenen ve daha sonra boşanarak Zonguldak'a dönen Çataklı, sonrasında psikolojik sorunlar yaşadı.

Şok Edici Cinayet

Rabia Çataklı, Zonguldak'ta kaldığı evde annesi Şeyda Çataklı ve anneannesi Medine Küçükkaya’ya bıçakla saldırdı. Bu saldırı sonucunda annesi ve anneannesini öldüren Çataklı, cesetleri parçaladı ve bazı parçaları camdan dışarı attı.

Olayın Ortaya Çıkışı

Olay sırasında evden yükselen ezan ve tekbir seslerini duyan komşular, durumu jandarmaya bildirdi. Eve gelen jandarma ekipleri, kapıyı kırarak içeri girdi ve evin içinde Rabia Çataklı’yı çıplak vaziyette, elinde bıçakla yakaladı. Ekipler, kan gölüne dönen evdeki ceset parçalarını toplayarak adli tıpa gönderdi.

Sağlık Kontrolü ve İtiraf

Hastanede sağlık kontrolüne alınan Çataklı, bu sırada serçe parmağını koparıp yuttu. Yapılan sağlık kontrollerinin ardından 5 sakinleştirici iğne yapılması gereken Rabia Çataklı, tutuklandı. Çataklı, ifadesinde, "Bunu neden yaptığımı bilmiyorum. Ölecek gibi hissettim. Mehdi olduğumu hissettim. Onların birer şeytan olduğu ve öldürmem gerektiği söylendi. Ben de öyle yaptım. Onları öldürdüm. İkisini de çok severdim…" dedi.

Rabia Çataklı'nın yaşadığı trajik olaylar ve işlediği cinayet, hem yerel hem de ulusal basında geniş yankı uyandırdı. Bu olay, psikolojik sorunların ve tedavi süreçlerinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.