Fransa Ligue 1'de heyecan devam ediyor! Paris Saint Germain, 27 Eylül 2024 Cuma günü saat 22.00'de, kendi sahasında Rennes ile karşılaşacak. Maç, Paris'teki Parc Des Princes stadyumunda gerçekleştirilecek.

Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Bu önemli karşılaşma, BeIN SPORTS 3 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, PSG’nin evinde gerçekleştireceği bu mücadeleyi kaçırmamak için ekran başında yerlerini almalı.

Takımların Durumu Nedir?

Lider konumda bulunan Paris Saint Germain, çıktığı 5 lig maçında 4 galibiyet ve 1 beraberlik ile namağlup bir performans sergiliyor. Luis Enrique yönetimindeki takım, Rennes karşısında da galibiyet alarak bu seriyi sürdürmeyi hedefliyor. Ancak PSG'de, kaleci Gianluigi Donnarumma ve savunma oyuncusu Lucas Hernandez, sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

Inter-Kızılyıldız maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Inter-Kızılyıldız maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Inter-Kızılyıldız maçı yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Inter-Kızılyıldız maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Psg Rennes Maçı0

Rennes’in Performansı Nasıldır?

Deplasman ekibi Rennes, teknik direktör Julien Stephan ile çıktığı 5 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 7 puanla 8. sırada yer alıyor. Takımda yeni transfer olan Andres Gomez Hinestroza da sakatlığı nedeniyle maçta forma giyemeyecek. Rennes, bu zorlu karşılaşmada puan almak için mücadele edecek.

Editör: Havva Andırır