Fransa Ligue 1'de PSG ile Montpellier arasındaki önemli karşılaşma, 23 Ağustos 2024 Cuma günü futbolseverlerle buluşacak. Maçın yayın saati ve hangi kanaldan izlenebileceği merak konusu oldu. İşte bu maç hakkında detaylı bilgiler.

PSG vs Montpellier Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

PSG ile Montpellier arasındaki Fransa Ligue 1 maçı, beIN Sports Tod TV ve beIN Sports beIN Connect kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Bu kanallar, maçın canlı yayınını şifreli olarak sunacak.

Maç Saat Kaçta Başlayacak?

Maç, 23 Ağustos 2024 Cuma günü saat 21:45'te başlayacak. Futbolseverler, bu saatte karşılaşmayı ekranlarından takip edebilecekler.

Club Brugge - Dortmund maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Club Brugge - Dortmund maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Club Brugge - Dortmund maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Club Brugge - Dortmund maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

beIN Sports Tod TV Yayın Bilgileri

beIN Sports Tod TV, maçın şifreli olarak izlenebileceği bir kanal olup, Türksat uydusu ve internet üzerinden erişim sağlanabilir. Bu kanal, numaralı kanallardan izlenebilir.

beIN Sports beIN Connect Yayın Bilgileri

beIN Sports beIN Connect, yine şifreli bir yayın sunan platformlardan biridir. Bu platform, numaralı kanallar ve internet üzerinden izlenebilir.

Maç Nerede Oynanacak?

PSG ile Montpellier arasındaki karşılaşma, Fransa'nın başkenti Paris'te bulunan Parc des Princes Stadyumu'nda oynanacak. Bu stadyum, PSG'nin ev sahibi olduğu ve büyük maçların yapıldığı bir mekandır.

23 Ağustos 2024 Cuma günü saat 21:45'te başlayacak PSG-Montpellier maçını beIN Sports Tod TV ve beIN Sports beIN Connect kanallarından takip edebilirsiniz. Bu platformlar, maçın şifreli yayınını sağlayacaktır.

Editör: Havva Andırır