UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş mücadelesinde Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund'u konuk ediyor. İlk maçta 1-0 mağlup olan PSG, taraftarının önünde rövanşı alarak finale yükselmek istiyor.

PSG - DORTMUND MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Maç 7 Mayıs Salı günü saat 22.00'de Exxen ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

PSG - DORTMUND MAÇININ DETAYLARI

Tarih: 7 Mayıs 2024 Salı
Saat: 22.00
Stadyum: Parc des Princes, Paris
Kanal: Exxen

PSG Finale Yükselmek İstiyor:

Fransa Ligue 1'de şampiyonluğunu ilan eden PSG, Avrupa'da da zirveye oynamak istiyor. İlk maçta mağlup olan Mbappe, Dembele, Neymar ve Messi gibi yıldızlarla dolu Paris ekibi, rövanşta rakibini mağlup ederek finale yükselmeye çalışacak.

CANLI İZLE Çaykur Rize-Kasımpaşa (18 Mayıs) şifresiz mi, Çaykur Rize-Kasımpaşa yayın bilgileri, nereden izlenir? CANLI İZLE Çaykur Rize-Kasımpaşa (18 Mayıs) şifresiz mi, Çaykur Rize-Kasımpaşa yayın bilgileri, nereden izlenir?

Dortmund Avantajını Korumak İstiyor:

Kendi sahasında 1-0'lık galibiyet elde eden Dortmund, rövanşta da avantajını korumak istiyor. Edin Terzic'in öğrencileri, her türlü beraberlik ve galibiyet durumunda finale yükselecek.

Devler Ligi Finali Londra'da:

Şampiyonlar Ligi'nde yarı final maçlarının tamamlanmasının ardından finale yükselecek iki takım belli olacak. Final ise 1 Haziran'da Londra'daki Wembley Stadı'nda gerçekleştirilecek.