Şehit Uzman Çavuş Burak Sefa Ürüm kimdir, aslen nereli ve kaç yaşındaydı? Uzman Çavuş Burak Sefa Ürüm nerede şehit oldu? Şehit Uzman Çavuş Burak Sefa Ürüm kimdir, aslen nereli ve kaç yaşındaydı? Uzman Çavuş Burak Sefa Ürüm nerede şehit oldu?

Prof. Dr. Bekir Karasu Kimdir ve Hangi Görevde Bulunmaktadır?

Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) Mühendislik Fakültesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölümü Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Anabilim Dalı’nda görev yapan Prof. Dr. Bekir Karasu, 27 Haziran Perşembe günü aracına binerek evinden ayrıldı. Kendisi bu tarihten itibaren kayıptır. Karasu, hem akademik kariyeri hem de çalışmalarıyla tanınan bir bilim insanıdır.

Prof. Dr. Bekir Karasu’nun Kayıp Durumu Nasıl Ortaya Çıktı?

Karasu'nun kaybolması üzerine ailesi ve yakınları, endişelenerek polise başvurdu. Polise yapılan bu başvuru sonrası, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler geniş çaplı bir araştırma başlattı. Prof. Dr. Karasu’nun güvenliği ve sağlığı konusunda endişe duyan aile üyeleri, en kısa sürede kendisinden haber alınmasını beklemektedir.

Bekir Karasu212121

Prof. Dr. Bekir Karasu’nun Aracı Nerede Görüldü?

Yapılan incelemelerde, Prof. Dr. Bekir Karasu’ya ait aracın son olarak Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde bulunan Prof. Dr. Nabi Avcı Bulvarı’ndan geçiş yaptığı tespit edildi. Bu bulgu, ekiplerin araştırma yapacakları bölgeyi belirlemeleri açısından kritik bir ipucu olarak değerlendirilmektedir.

Arama Çalışmaları Nasıl Devam Etmektedir?

Prof. Dr. Bekir Karasu’nun bulunması amacıyla yürütülen çalışmalar ülke genelinde devam etmektedir. Emniyet güçleri, çeşitli bölgelerde araştırma yaparak, güvenlik kameralarını incelemekte ve Karasu’nun izini sürmeye çalışmaktadır. Toplumdan da bilgi sahibi olanların polise başvurması istenmiştir.

Editör: Murat Serdar Yıldız