UEFA, Beşiktaş ve Trabzonspor’a Ceza Verdi mi? Başakşehir’in Hangi Şartlarla Cezalandırılması Bekleniyor? UEFA, Beşiktaş ve Trabzonspor’a Ceza Verdi mi? Başakşehir’in Hangi Şartlarla Cezalandırılması Bekleniyor?

Portekiz basını, Benfica ile sözleşmesi sona erecek olan Rafa Silva'nın transferinde Galatasaray ve Fenerbahçe'nin karşı karşıya gelebileceğini iddia etti.

Galatasaray ve Fenerbahçe Rafa Silva'yı Kapmak İstiyor mu?

Benfica'da sözleşmesi sona eren ve bu yaz ücretsiz bonservisle ayrılacak olan 31 yaşındaki Portekizli forvet Rafa Silva, transfer döneminin en gözde isimlerinden biri.

Galatasaray Teklif Yaptı mı?

Geçtiğimiz günlerde Portekiz basını, Galatasaray'ın Silva'ya 3 milyon euro imza parası ve 2 yıl için toplam 7 milyon euro maaş teklif ettiğini öne sürmüştü.

Fenerbahçe de Rafa Silva İçin Devreye Girdi mi?

Ancak son gelen haberlere göre, Galatasaray'ın bu transferde tek rakibi olmayabilir. Portekiz gazetesi Jornal de Notícias'a göre, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho da Rafa Silva'yı kadrosuna katmak istiyor.

Mourinho'nun Talebi Üzerine Fenerbahçe de Rafa Silva'yı İstiyor

Haberde Mourinho'nun talebi üzerine Fenerbahçe'nin de Rafa Silva transferine girebileceği ifade ediliyor.

Rafa Silva Geçtiğimiz Sezonda Neler Yaptı?

Geçtiğimiz sezon Benfica formasıyla 52 maça çıkan Silva, bu maçlarda 22 gol ve 15 asistlik performans sergiledi.

Hangi Takım Rafa Silva'yı Kapacak?

Hem Galatasaray hem de Fenerbahçe'nin Rafa Silva'yı transfer etmek için istekli olduğu görülüyor. Bu transferin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız