Pop müziğinin sevilen isimlerinden Bayhan Gürhan, 2003 yılında katıldığı ve üçüncülüğü elde ettiği 'Popstar' yarışmasıyla tanındı. Ancak yarışmanın ardından Deniz Seki'nin kendisi hakkında yaptığı "Hapishaneye girmiş birinden popstar olur mu?" şeklindeki tartışma yaratan sözleriyle gündeme gelmişti. Şimdi ise Popstar Bayhan, Maslak Cahide Palazzo'da gerçekleşen 4. Uluslararası Zirve Ödülleri'nde sahne alarak adından söz ettirdi.

BAYHAN: "SAHALARA GERİ DÖNDÜM"

44 yaşındaki şarkıcı, "Tiryakinim" adlı parçasının büyük ilgi gördüğünü belirterek, "Uzun süredir hazırlık yapıyordum. Yeni parçalar da geliyor ve artık sahalara geri döndüm. Şarkı söylemek istiyorum ve eleştirilere de dikkat ediyorum" dedi. Bayhan'ın yeniden sahneye dönüşü müzik dünyasında heyecan yarattı.

Popstar Bayhan

BAYHAN'DAN DENİZ SEKİ'YE DÜET DAVETİ

Basın mensuplarının Deniz Seki ile düet yapma ihtimalini sorduğu Bayhan, "Yapıcı olmak adına düet tabii ki yaparım. Hiç kimseye küskünlüğüm yok, yaşanmışlar orada kaldı" yanıtını verdi. Bu açıklama, aralarındaki geçmiş tartışmalara rağmen Bayhan'ın uzlaşmacı bir tavır sergilediğini gösteriyor.

Survivor’da Nagihan perişan halde! Gözyaşları içinde anlattı Survivor’da Nagihan perişan halde! Gözyaşları içinde anlattı

DENİZ SEKİ VE POPSTAR BAYHAN ARASINDAKİ TARTIŞMA

Bayhan, Popstar yarışmasında üçüncülüğü elde ederken, Deniz Seki'nin cezaevi geçmişiyle ilgili yaptığı tartışma yaratan açıklamalar gündeme oturmuştu. Seki'nin, bir popstarın toplumdan aforoz edilmesi gerektiği yönündeki sözleri, tartışma yaratmıştı.

DENİZ SEKİ'NİN HAPİS GEÇMİŞİ

Deniz Seki, 2009 yılında uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alınmış ve 2010'da tutuklanmıştı. 218 gün cezaevinde kaldıktan sonra serbest bırakılan Seki, daha sonra tekrar gözaltına alınmış ve 2017 yılında Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'nden tahliye edilmişti.

Popstar Bayhan'ın Deniz Seki ile ilgili uzlaşmacı açıklamaları ve müziğe geri dönüşü, müzik dünyasında büyük yankı uyandırdı.