İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde denizden çıkarılan halıya sarılı kadın cesedi, polis ekiplerini harekete geçirdi. 24 yaşındaki Sedef Güler'e ait olduğu belirlenen cesedin sarılı olduğu halının üzerindeki etiket, polis ekiplerini cinayetin şüphelilerine götürdü.

MİT'in Mahmur'da gerçekleştirdiği nokta operasyonunda kırmızı listede yer alan Azad Akıncı etkisiz hale getirildi MİT'in Mahmur'da gerçekleştirdiği nokta operasyonunda kırmızı listede yer alan Azad Akıncı etkisiz hale getirildi

Halının Etiketi Şüphelileri Ele Verdi

Polis, halının üzerinde bir halı yıkamacıya ait etiketi buldu. Bu etiketten yola çıkarak halının alındığı adresi tespit eden ekipler, Beylikdüzü Dereağzı'ndaki bir eve ulaştı. Evin kiraya verildiği emlakçının ifadesi üzerine polis, Fırat B. isimli kişiyi gözaltına aldı. Evde yapılan incelemelerde kan lekeleri bulundu ve olay yeri inceleme ekipleri tarafından delil olarak toplandı.

Cinayetin İtirafı ve Detaylar

Cinayet Büro Amirliğinde sorgulanan Fırat B., olay anında evde olmadığını ve arkadaşının çağrısı üzerine eve gittiğinde Sedef Güler'in ölmüş olduğunu söyledi. Fırat B., cesedi nasıl ortadan kaldıracaklarını planladıklarını, nalburdan zincir alarak cesedi battaniyeye sardıklarını ve ağırlık yapması için zincirle birlikte bir dambılı da bağladıklarını itiraf etti. Cesedi otomobile koyarak köprüden aşağı attıklarını belirtti.

Şüpheli ve Firari Durumlar

Polis, cesedin taşındığı otomobili bulduğunu ve incelemelerin devam ettiğini açıkladı. Olayın firarisi Yavuz G.'nin uyuşturucu kullanmak suçundan çok sayıda polis kaydı olduğu ve hakkında 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi. Yavuz G.'yi yakalamak için operasyonlar sürüyor. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü devam ettiğini ve gözaltındaki şüphelilerle ilgili savcılıktan ek gözetim izni alındığını belirttiler.

Editör: Zeliha YAKUT