Trendyol 1. Lig’in 9. haftasında Pendikspor, 20 Ekim Pazar günü kendi sahasında Erzurumspor FK’yı konuk edecek. Bu kritik karşılaşma, saat 13:30’da başlayacak. Hem Pendikspor hem de Erzurumspor, ligdeki konumlarını güçlendirmek adına bu maçta mücadele edecekler.

Maç Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Pendikspor ile Erzurumspor arasındaki mücadele, futbolseverler tarafından TRT Spor, beIN SPORTS MAX 1 ve tabii platformu üzerinden canlı olarak izlenebilecek. Bu yayın imkanları, maçın heyecanını evlerine taşımak isteyen taraftarlar için önemli bir fırsat sunuyor.

Pendikspor’un Son Durumu Nedir?

Osman Özköylü yönetimindeki Pendikspor, bu sezon çıktığı 8 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 10 puanla 15. sırada bulunuyor. Son 3 maçında galibiyet yüzü göremeyen İstanbul ekibi, bu maçlarda 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde etti. İç saha avantajını kullanarak Erzurumspor’u yenip nefes almak isteyen Pendikspor, maç öncesinde eksik oyuncu bulunmadığını duyurdu.

Auxerre - Reims yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Auxerre - Reims maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Auxerre - Reims yayın linki, ŞİFRESİZ mi? Auxerre - Reims maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Başakşehirpendiksfdgsfdgf

Erzurumspor FK’nın Hedefleri Neler?

Deplasman ekibi Erzurumspor FK ise son 3 maçında 3 galibiyet alarak moral bulmuş durumda. Çıktığı 8 karşılaşmada 5 galibiyet ve 3 mağlubiyetle ligde 3. sırada yer alan Erzurumspor, bu maçı da kazanarak zirve hedefini sürdürmeyi planlıyor. Ancak, kart cezalısı Azubuike’nin forma giyemeyecek olması, mavi beyazlı takım için bir dezavantaj oluşturabilir.

Editör: Mehmet Çetil