Özel Güvenlik sınavlarına katılan adaylar, 109. Temel Eğitim ve 85. Yenileme Eğitimi sınav sonuçlarını heyecanla bekliyor. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen sınavların sonuçlarına dair merakla beklenen tarihler netleşti. İşte, ÖGG 109. dönem sınav sonuçları hakkında detaylar:

ALES 3 Sınavı 2024 İçin ÖSYM Başvuru ve Sınav Tarihlerini Açıkladı! ALES 3 Sınavı Hangi Gün Yapılacak, Başvuru Ücreti Ne Kadar ve Başvurular Ne Zaman Başlayacak? ALES 3 Sınavı 2024 İçin ÖSYM Başvuru ve Sınav Tarihlerini Açıkladı! ALES 3 Sınavı Hangi Gün Yapılacak, Başvuru Ücreti Ne Kadar ve Başvurular Ne Zaman Başlayacak?

109. Dönem ÖGG Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Özel Güvenlik 109. Temel Eğitim ve 85. Yenileme Eğitimi sınav sonuçları, adayların erişimine açılacak. Sınav sorularına yapılan itirazların sonuçları 12 Temmuz'da duyurulacak. Ardından, ÖGG 109. dönem sınav sonuçları 19 Temmuz tarihinde www.egm.gov.tr/ozelguvenlik adresinden yayımlanacak. Adaylar, bireysel olarak sonuçları sorgulayabilecekler.

İtiraz Süreci ve Detaylar

Özel Güvenlik sınav sonuçları açıklandıktan sonra adaylar, olası hatalar veya şüpheler doğrultusunda itirazda bulunma hakkına sahipler. İtirazlar, belirtilen tarihler arasında ilgili kanallar üzerinden yapılacak ve sonuçlar adaylara bildirilecek.

Gelecek Dönem Sınavları

Özel Güvenlik sınavlarına katılmak isteyen adaylar için bir sonraki dönem olan 110. Temel Eğitim ve 86. Yenileme Eğitimi sınavları 25 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek. Adaylar, bu tarihleri de takip ederek başvuru ve sınav süreçlerini planlayabilecekler.

Editör: Havva Andırır