Yılın ikinci YÖKDİL sınavı, 11 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirildi. Sınav, saat 10:15'te başladı ve 13:15'te sona erdi. Sınavın ardından öğrenciler, sorular ve cevaplarla ilgili detayları öğrenmek için ÖSYM'nin duyurularını takip etmeye başladılar.

KPSS DHBT 2024 Sınav Giriş Belgesi Yayınlandı mı? Sınav Tarihi, Saat Kaçta ve Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak? Din Hizmetleri Alan Bilgisi Sınavına İlişkin Tüm Detaylar KPSS DHBT 2024 Sınav Giriş Belgesi Yayınlandı mı? Sınav Tarihi, Saat Kaçta ve Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak? Din Hizmetleri Alan Bilgisi Sınavına İlişkin Tüm Detaylar

YÖKDİL Soruları ve Cevapları Nereden Öğrenilir?

ÖSYM, YÖKDİL/2 sınavına ait sorular ve cevapları yayımlamıştır.  YÖKDİL soruları ve cevapları için tıklayınız.Adaylar, ÖSYM'nin resmi internet sitesi olan https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifreleriyle bu bilgilere erişebilecektir. Soru kitapçıkları, 21 Ağustos 2024 tarihinde saat 23:59’a kadar görüntülenebilir olacak. 

YÖKDİL Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

YÖKDİL/2 sınav sonuçları, 29 Ağustos 2024 tarihinde açıklanacaktır. Adaylar, sonuçlarını öğrenmek için ÖSYM’nin resmi internet sitesini takip edebilirler. Sonuçların açıklanmasıyla birlikte, sınav performansları hakkında detaylı bilgilere ulaşmak mümkün olacaktır.

Editör: Havva Andırır