AÖL (AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ) KAYIT YENİLEME TARİHİ: Açık Lise 1. dönem sınavları ne zaman? Açık lise 1. dönem kayıt ve kayıt yenileme AÖL (AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ) KAYIT YENİLEME TARİHİ: Açık Lise 1. dönem sınavları ne zaman? Açık lise 1. dönem kayıt ve kayıt yenileme

2024 yılı itibarıyla ikinci YÖKDİL sınavı, 11 Ağustos 2024 tarihinde yapılmıştı. Bu sınavın sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair en güncel bilgi, ÖSYM'nin resmi sınav takviminde yer alıyor. YÖKDİL/2 sonuçlarının açıklanacağı tarih, 29 Ağustos 2024 olarak belirlenmiştir. Bu tarihte, adaylar sınav sonuçlarını ÖSYM’nin resmi sonuç açıklama platformu olan sonuc.osym.gov.tr adresinden öğrenebilecektir.

YÖKDİL/2 Sonuçları Erken Açıklanır Mı?

YÖKDİL/2 sınav sonuçlarının belirtilen tarihten erken açıklanıp açıklanmayacağına dair herhangi bir resmi bilgi bulunmamaktadır. ÖSYM, genellikle sonuçları planlanan tarihlerde açıklar ve erken açıklama konusunda resmi bir açıklama yapılmaz. Bu nedenle, sınav sonuçlarının 29 Ağustos 2024 tarihinden önce açıklanacağına dair herhangi bir duyuru olmamıştır. Ancak, ÖSYM’den herhangi bir erken açıklama olup olmadığına dair son dakika gelişmeleri, bu haberin güncellemelerinde yer alacaktır.

Sonuç Sorgulama Linki

YÖKDİL/2 sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar, sonuçları sonuc.osym.gov.tr adresinden TC kimlik numarası ve şifre bilgileri ile sorgulayabileceklerdir. Sınav sonuçları açıklandığında, bu platform üzerinden erişim sağlanabilecektir.

YÖKDİL SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: Havva Andırır