Haziran ayında gerçekleştirilen 2024 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sonrası, adaylar sınavın soruları ve cevaplarına erişim sağlamıştı. Şimdi ise gözler ÖSYM'den gelecek olan sınav sonuçları açıklamasında. İşte detaylar:

Sınav Sonuçlarına İlişkin Bekleyiş

DGS'ye giren adaylar, 30 Haziran 2024 tarihinde yapılan sınavın ardından sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyorlar. ÖSYM sınav takviminde henüz resmi bir tarih belirtilmediği için, sonuçların açıklanacağı tarih net olarak bilinmiyor.

ÖSYM'nin Açıklama Beklentisi

Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sonuçları için ÖSYM'nin yapacağı resmi açıklama büyük önem taşıyor. Adaylar, sonuçların açıklanması için ÖSYM'nin duyurusunu beklemekteler. Açıklama geldiği anda sonuçlara ÖSYM'nin resmi internet sitesinden erişim sağlanabilecek.

MEB 2025 Yılında Öğrencileri Bekleyen 15 Tatil (Yarıyıl Tatili) Tarihleri: Tatil Ne Zaman Başlayacak ve Sona Erecek? MEB 2025 Yılında Öğrencileri Bekleyen 15 Tatil (Yarıyıl Tatili) Tarihleri: Tatil Ne Zaman Başlayacak ve Sona Erecek?

Adayların Takip Edeceği Kanallar

DGS sonuçlarının açıklanma tarihini öğrenmek isteyen adaylar, ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden ve sosyal medya hesaplarından güncellemeleri takip edebilirler. ÖSYM'nin duyurusuyla birlikte adaylar sınav sonuçlarına erişebilecekleri sistemlerde bilgilerini kontrol edebilecekler.

Sonuçların Açıklanması Bekleniyor

DGS sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusunda kesin bir tarih olmasa da, adaylar sınavın hemen ardından sonuçların en kısa sürede duyurulmasını bekliyorlar. Adaylar için bu süreçte sakin kalmak ve resmi açıklamaları takip etmek önem taşıyor.

Editör: Havva Andırır