2024 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) tercih tarihleri, sınav sonuçlarının 23 Mayıs 2024 tarihinde açıklanmasının ardından merakla bekleniyor. Adaylar, ÖSYM'nin resmi açıklamasını beklerken, tercih kılavuzunun yayınlanıp yayınlanmadığını da sorguluyor. Peki, EKPSS tercihleri ne zaman başlayacak?

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılında Ücretli Öğretmen Maaşları Ne Zaman Yatacak? Aylık Ödemelerin Tarihleri Belli Oldu mu? 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılında Ücretli Öğretmen Maaşları Ne Zaman Yatacak? Aylık Ödemelerin Tarihleri Belli Oldu mu?

EKPSS Tercih Kılavuzu Yayınlandı Mı?

Şu an itibarıyla EKPSS tercih kılavuzu henüz yayınlanmamıştır. ÖSYM, tercih işlemlerine dair ayrıntılı bilgileri içeren bir kılavuz hazırlamakta olup, bu kılavuzun önümüzdeki aylarda ÖSYM’nin resmi web sitesi olan http://www.osym.gov.tr üzerinden yayınlanması bekleniyor. Adaylar, kılavuzun yayınlanmasını sabırsızlıkla beklemekte, zira bu kılavuz, tercih sürecinde büyük önem taşıyor.

Osymden Kpss Sorulariyla Ilgili

EKPSS Tercihleri Ne Zaman Başlayacak?

EKPSS 2024 tercih döneminin başlangıç tarihi henüz netlik kazanmış değil. Ancak geçmiş yıllardaki tercih takvimlerine dayanarak, tercihlerin önümüzdeki aylarda başlaması öngörülmektedir. Adaylar, özellikle tercih tarihleri hakkında ÖSYM'den gelecek olan resmi duyuruları yakından takip etmelidir.

0X0 Kpss Basvurulari Icin Geri Sayim Basladi Osym Acikladi Kpss Lisans On Lisans Engelli Ortaogretim Dhbt Basvurul 1708376293389

EKPSS Taban Puanları Nedir?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2024 EKPSS yerleştirme sonuçlarına dair taban puanları ile ilgili bilgileri paylaşmıştır. Taban puanları, ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyine göre farklılık göstermektedir. Adaylar, hangi puanların hangi düzeyde olduğunu öğrenmek için ÖSYM’nin resmi açıklamalarını incelemelidir.

Editör: Havva Andırır