Osmaniye Devlet Hastanesi'nde Nöbetçi Personele Yapılan Şiddetli Saldırı: Sağlık Çalışanlarının Güvenliği ve Adli Sürecin Şeffaflığı Tartışma Konusu Osmaniye Devlet Hastanesi'nde Nöbetçi Personele Yapılan Şiddetli Saldırı: Sağlık Çalışanlarının Güvenliği ve Adli Sürecin Şeffaflığı Tartışma Konusu

Polis Ekipleri, Lastikleri Kapanla Patlatılarak Durdurulan Araçta Düzensiz Göçmenleri Yakaladı

Osmaniye'de Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu üzerinde gerçekleştirilen bir polis uygulamasında, dikkat çekici bir olay yaşandı. Suriye uyruklu A.E. tarafından yönetilen bir otomobilin, polis ekipleri tarafından durdurulmak istenmesi üzerine yaşanan olayda, aracın lastikleri kapan kullanılarak patlatıldı ve içerisinde bulunan 5 düzensiz göçmen ile aracın sürücüsü yakalandı.

Polis Müdahalesi ve Yakalananlar

Polis ekipleri, Suriye uyruklu A.E. idaresindeki otomobili durdurmak istedi ancak sürücü kaçmaya çalıştı. Polis müdahalesi sonrasında yola kapan serilerek otomobil durduruldu. Lastikleri patlatılan araçta yapılan aramada, yurda yasa dışı yollarla girdikleri belirlenen 5 düzensiz göçmen tespit edildi. Bu kişiler polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Tutuklanan Araç Sürücüsü ve Göçmenlerin Durumu

Gözaltına alınan araç sürücüsü, emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin ardından cumhuriyet savcılığına sevk edildi. Savcılık sorgusunun ardından nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi. Düzensiz göçmenler ise yakalanmalarının ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edilerek sınır dışı edilmek üzere işlemler başlatıldı.

Editör: Murat Serdar Yıldız