Osmaniye'nin Sumbas ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir otomobil uçuruma yuvarlanarak 5 kişinin yaralanmasına sebep oldu. Kazada aracın kontrolünü kaybetmesi sonucu yaşanan olayda, S.K. adlı sürücü ve araçta bulunan dört kişi yaralandı.

Kazanın Detayları
Kaza, Yeşilyayla köyü Çukurfenk mevkisinde meydana geldi. Henüz plakası açıklanmayan otomobil, sürücüsü S.K. tarafından yönetilirken kontrolden çıktı ve uçuruma yuvarlandı. Otomobilin yuvarlanması sonucunda araçta bulunan toplam 5 kişi yaralandı. Yaralılar, olayın hemen ardından yapılan ihbar üzerine 112 Acil Sağlık, AFAD ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastanelere sevk edildi.

Olay Yeri Müdahaleleri
Kazanın ardından bölgeye sevk edilen acil sağlık ekipleri, yaralıları araçtan çıkartarak ilk müdahaleyi yapmış ve ambulanslarla Kadirli ilçesindeki hastanelere nakil etmiştir. AFAD ve itfaiye ekipleri de kaza yerinde gerekli güvenlik önlemlerini alarak yardımcı olmuş ve arama-kurtarma çalışmalarına katkı sağlamıştır.

Narin Güran Cinayetinde Hangi Detaylar Ön Planda? Üç Büyük Şüphe Cinayeti Nasıl Açıklıyor? Narin Güran Cinayetinde Hangi Detaylar Ön Planda? Üç Büyük Şüphe Cinayeti Nasıl Açıklıyor?

Yaralıların Durumu
Yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili net bir bilgi verilmezken, hastaneye kaldırıldıkları ve tedavi altına alındıkları belirtilmiştir. Kazanın detaylarıyla ilgili soruşturma devam ederken, güvenlik güçleri olayın sebebini araştırmakta ve gerekli incelemeleri yapmaktadır.

Editör: Murat Serdar Yıldız