Osmaniye'de serinlemek için Karaçay Şelalesi'ne giren 48 yaşındaki Mehmet Berk, trajik bir şekilde hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre, Berk, dün öğleden sonra saat 16:00 sıralarında Karaçay Mahallesi'nde bulunan şelaleye serinlemek için gitti.

Şahitlerin İhbarıyla Kurtarma Ekipleri Olaya Müdahale Etti

Şelalede yüzerken bir anda gözden kaybolan Berk'i arayan çevredekiler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Osmaniye Belediyesi İtfaiye Ekipleri Cansız Bedeni Sudan Çıkardı

Osmaniye Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından yapılan arama kurtarma çalışmaları sonucunda Mehmet Berk'in cansız bedeni sudan çıkarıldı. Berk'in cansız bedeni, incelemelerin ardından otopsi için Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Osmaniye'nin Kadirli İlçesinde Çıkan Yangında 76Yaşındaki Melek Kara Hayatını Kaybetti Yangının Nedeni Araştırılıyor Osmaniye'nin Kadirli İlçesinde Çıkan Yangında 76Yaşındaki Melek Kara Hayatını Kaybetti Yangının Nedeni Araştırılıyor

Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Mehmet Berk'in ölüm olayıyla ilgili soruşturma başlatıldı. Polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunurken, Berk'in ölüm nedeninin tam olarak netleşmesi için otopsi sonuçlarının beklenmesi gerekiyor.

Bir Haftada İkinci Boğulma Vakası

Sıcakların artmasıyla birlikte son bir haftada Karaçay Şelalesi'nde ikinci boğulma vakası gerçekleşti. Geçtiğimiz hafta da 55 yaşındaki Mehmet Cengiz Köse, aynı şelalede boğularak hayatını kaybetmişti.

Editör: Murat Serdar Yıldız