Osmaniye'de depremzede vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak amacıyla yeni bir proje hayata geçiriliyor. İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından konteyner kentlerde yaşayan depremzedelere yönelik çok amaçlı açık alan spor sahaları yapılacak.

Çok Amaçlı Açık Alan Spor Sahaları İnşa Edilecek

Depremin vurduğu bölgelerde yaşayan vatandaşların spor yapabilme imkanlarını artırmak amacıyla konteyner kentlere voleybol, basketbol, badminton sahaları ve kondisyon aletleri gibi spor alanları inşa edilecek. Bu sahalar, gençlik merkezi etkinlikleri, spor etkinlikleri ve turnuvalara ev sahipliği yapacak.

Gençlerin Psikolojisine Destek

Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi, çocukların depremin psikolojik etkilerinden kurtulması için çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini belirtti. Müdür Çebi, yapılan etkinliklerin çocukları mutlu etmeyi amaçladığını vurgulayarak, "Onlar mutlu olduğunda biz de mutlu oluyoruz" dedi.

Osmaniye’de Beyaz Eşya ve Elektrikli Ev Aletlerinde Yeni Trend: Alo Spot 1 Yıl Garantili Ürünlerle Hizmette Osmaniye’de Beyaz Eşya ve Elektrikli Ev Aletlerinde Yeni Trend: Alo Spot 1 Yıl Garantili Ürünlerle Hizmette

Etkinlikler ve Turnuvalar

Etkinlikler arasında müzik, yüz boyama, resim, akıl-zeka oyunları, sokak oyunları, voleybol, badminton, basketbol ve mini futbol gibi aktiviteler ve turnuvalar yer alacak. Bu etkinliklerle çocuklar ve gençlerin keyifli vakit geçirmesi ve depremin olumsuz etkilerinden uzaklaşması hedefleniyor.

Editör: Zeliha YAKUT