Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, firari hükümlülere yönelik geniş çaplı bir operasyon başlattı. Özel harekat ekiplerinin desteğiyle gerçekleştirilen bu operasyonlarda, çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 17 firari hükümlü yakalandı. Ekipler, önceden tespit edilen adreslere yapılan baskınlarla hükümlüleri gözaltına aldı.

35941470 640X640

Osmaniye'de Talihsiz Kaza: Kestiği Ağacın Altında Kalan Kişi Hastanede Hayatını Kaybetti Osmaniye'de Talihsiz Kaza: Kestiği Ağacın Altında Kalan Kişi Hastanede Hayatını Kaybetti

Yakalanan firari hükümlüler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından cezaevine sevk edildi. Bu operasyon, şehirde suçluların yakalanması adına atılan önemli adımlardan biri olarak değerlendiriliyor. Osmaniye’de güvenlik güçlerinin bu tür çalışmaları, kamuoyunda büyük bir takdir topluyor.

Yeni Proje 2024 10 19T133434 94K

Yakalanan firari hükümlülerin hangi suçlardan ceza aldıkları ise açıklanmadı. Ancak bu başarılı operasyon, suçluların adalet önünde hesap vermesi adına atılan önemli bir adım olarak öne çıkıyor.

33 Yil Hapis Cezasi Vardi Ensele

Editör: Ali Çakar