İsmail Ağar kimdir? Emekli Yargıtay Hakimi ve Avukat İsmail Ağar aslen nereli, kaç yaşındaydı ve neden öldü? İsmail Ağar kimdir? Emekli Yargıtay Hakimi ve Avukat İsmail Ağar aslen nereli, kaç yaşındaydı ve neden öldü?

Elazığspor'un efsane kaptanlarından biri ve aynı zamanda eski milli futbolcu olan Ömer Tokgöz'ün ani ölümü futbol camiasını derin üzüntüye boğdu. Futbol severler, Ömer Tokgöz'ün ölüm nedeni hakkında detaylı bilgi arayışına girdi.

Ömer Tokgöz Kimdir Öldü Mü Neden Öldü?

Ömer Tokgöz, Elazığspor'un 1974-1975 futbol sezonunda şampiyonluk yaşadığı efsanevi kadrosunda yer almasıyla tanınıyordu. Futbol kariyerine Elazığ Yolspor'da başlayan Tokgöz, daha sonra Malatyaspor'a transfer oldu. Malatyaspor'un yanı sıra Mersin İdmanyurdu, Ankaragücü, Kayserispor gibi Süper Lig takımlarında da forma giydi. Genç milli takımında da yer alan Tokgöz, futbol kariyerini sonlandırdıktan sonra Elazığ'da amatör takımlarda da mücadele etti.

Ömer Tokgöz Evli mi Kaç Çocuğu Var?

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Ömer Tokgöz, futbol camiasında büyük bir boşluk bıraktı. 79 yaşında hayata veda eden Tokgöz, evli ve 2 çocuk babasıydı. Ölüm nedeniyle ilgili detaylı bilgi henüz paylaşılmamış olsa da, Tokgöz'ün ölümü futbolseverleri derinden üzdü.

Editör: Murat Serdar Yıldız