Avrupa futbolunun üçüncü sıradaki organizasyonunda şampiyon belirleniyor. Konferans Ligi Finali’nde Olympiakos ile Fiorentina karşı karşıya gelecek. Turnuvanın önde gelen adayı olan Aston Villa'yı eleyen Olympiakos, Fiorentina karşısında galibiyet arayacak. Fiorentina ise yarı finalde Club Brugge'u geçerek finale yükselmişti. Bu sezon Serie A'da beklenen performansı sergileyemeyen Fiorentina, sezonu kupayla tamamlamak istiyor. Konferans Ligi final mücadelesi Yunanistan'da gerçekleşecek. Karşılaşmanın televizyon yayını ve başlangıç saati belirlendi. Peki UEFA Konferans Ligi finali ne zaman? Olympiakos - Fiorentina maçı ücretsiz mi, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, maçın detayları…

Avrupa futbolunun üç numaralı organizasyonunda şampiyon belli oluyor. Olympiakos ile Fiorentina, Konferans Ligi Finali'nde karşı karşıya gelecek. İtalyan ekibi Fiorentina, F Grubu'nda hiç mağlup olmadan 3 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti. Bu süreçte Maccabi Haifa, Viktoria Plzen ve Club Brugge gibi takımları eleyerek finale yükseldi. Rakibi Olympiakos ise Avrupa Ligi'nde grup aşamasını üçüncü sırada tamamlayarak Konferans Ligi'nde mücadelesine devam etti. Yunan ekibi, Maccabi Tel Aviv, Fenerbahçe ve Aston Villa'yı eleyerek finale yükseldi. İşte, Olympiakos - Fiorentina maçıyla ilgili detaylar:

Final Heyecanı Yunanistan'da

Olympiakos - Fiorentina finali, 29 Mayıs Çarşamba günü saat 22:00'de AEK Arena'da oynanacak.

Hakem ve Yardımcıları

Mücadelenin hakemi Artur Soares Dias olacak. Yardımcılıkları ise Paulo Soares ve Redro Ribeiro üstlenecek. Dördüncü hakem ise Glenn Nyberg olacak. VAR koltuğunda Tiago Martins, AVAR'da ise Christian Dingert görev alacak.

Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Final mücadelesi, TV8,5 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Olympiakos, Avrupa Ligi'nde mücadele ederken grubunu 3. sırada tamamlayıp Konferans Ligi'ne katıldı. Son 16 turunda Maccabi Tel Aviv'i eledi ve çeyrek finalde Fenerbahçe'yi penaltılarla geçti. Yarı finalde ise Aston Villa'yı toplamda 6-2'lik skorla eleyerek finale yükseldi.Fiorentina, gruplardan lider çıkıp Maccabi Haifa ve Viktoria Plzen'i eleyerek yarı finale yükseldi. Yarı finalde Club Brugge'yi eleyen Fiorentina, Olympiakos'un rakibi oldu.