KPSS DHBT 2024 Sınav Giriş Belgesi Yayınlandı mı? Sınav Tarihi, Saat Kaçta ve Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak? Din Hizmetleri Alan Bilgisi Sınavına İlişkin Tüm Detaylar KPSS DHBT 2024 Sınav Giriş Belgesi Yayınlandı mı? Sınav Tarihi, Saat Kaçta ve Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak? Din Hizmetleri Alan Bilgisi Sınavına İlişkin Tüm Detaylar

2024-2025 öğretim yılı için öğretmen seminerleri, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan takvime göre 2-6 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli çerçevesinde yapılacak olan bu seminerler, öğretmenlerin mesleki gelişim süreçlerine katkı sağlamayı amaçlıyor.

2024 Ogretmen Il Disi Yer Degist

Öğretmen Seminerleri Online mı, Yüz Yüze Mi Yapılacak?

2024 Eylül öğretmen seminerleri, yüz yüze olarak gerçekleştirilecektir. Seminerler, il milli eğitim müdürlüklerinin koordinasyonunda ve ilgili il/ilçe milli eğitim müdürlükleri tarafından planlanarak uygulanacaktır. Eğitimler, sınıf düzeylerine göre branş temelli olarak en fazla 50 kişilik gruplar halinde düzenlenecek.

Öğretmen Ders

Seminerler Ne Kadar Sürecek?

Seminerlerin toplam süresi beş gün olarak planlanmıştır. Bu süre zarfında öğretmenler, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında çeşitli eğitimlere tabi tutulacak. Eğitimler, öğretmenlerin mesleki bilgi ve becerilerini geliştirmeye yönelik olacak ve Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nin gereklerini yerine getirmeleri sağlanacaktır.

Öğretmenlerin Rotasyon

Eğitimlerin İçeriği Nedir?

Seminerlerde, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'ne uygun olarak yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerin rol ve görevleri hakkında bilgilendirme yapılacak. Ayrıca, okul yöneticilerine modelin temel taşları ve yaklaşımı konusunda eğitim verilecek. Eğitimler, 1 Eylül 2024 tarihine kadar tamamlanacaktır.

Editör: Havva Andırır