Özel Güvenlik 110. Temel Eğitim ve 86. Yenileme Eğitimi Sınavı, 25 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilmişti. Adaylar, sınav sonuçlarının açıklanmasını merakla bekliyor. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) tarafından yapılan açıklamaya göre, 110. dönem ÖGG sınav sonuçları 13 Eylül 2024 tarihinde ilan edilecek. Sonuçlar, EGM’nin resmi internet sitesi olan www.egm.gov.tr/ozelguvenlik adresinden sorgulanabilecek.

Sonuçlar Nasıl Sorgulanır?

Sınav sonuçları açıklandığında, adaylar EGM'nin Özel Güvenlik sonuç sorgulama ekranına giriş yaparak kendi sonuçlarını öğrenebilirler. Sorgulama işlemi için adayların, EGM’nin belirttiği internet adresine erişim sağlamaları ve gerekli bilgileri doğru bir şekilde girmeleri gerekecek.

Ögg

ÖGG Sonuç İtiraz Süreci Nasıl İşleyecek?

Sınav sonuçlarına itiraz etmek isteyen adaylar için belirlenen süreç şu şekildedir: İtirazlar, Halk Bankası şubelerine yatırılması gereken 250 TL ücretin ödenmesiyle yapılabilir. Adaylar, itiraz ücretini yatırdıklarını gösteren dekontlarını ilgili İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüklerine teslim etmelidir. Banka dekontlarıyla birlikte sınav sorularına veya sonuçlarına yapılan itirazlar, ÖGNET sistemine veri girişi yapılmak suretiyle işleme alınacaktır.

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ 1. DÖNEM SINAV TARİHLERİ 2024-2025 || Bu sene AÖL sınavları hangi tarihte, saat kaçta? Açık Lise sınav takvimi AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ 1. DÖNEM SINAV TARİHLERİ 2024-2025 || Bu sene AÖL sınavları hangi tarihte, saat kaçta? Açık Lise sınav takvimi

Bu süreç, adayların itirazları ve sınav sonuçları ile ilgili haklarını koruma altına alırken, aynı zamanda EGM tarafından belirtilen kurallara uygun olarak yönetilecektir.

Editör: Havva Andırır