GS-FB CBC Sport İZLE derbisi şifresiz veren yabancı kanallar, CBC Sport Galatasaray-Fenerbahçe maçı yayınlayacak mı GS-FB CBC Sport İZLE derbisi şifresiz veren yabancı kanallar, CBC Sport Galatasaray-Fenerbahçe maçı yayınlayacak mı

Türkiye Futbol Federasyonu, her hafta düzenli olarak TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'den birer maçın TFF kurumsal YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacağını duyurdu.

Yapılan açıklamaya göre, test yayınlarının ardından her hafta TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'den birer maçın TFF kurumsal YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacak. İlk test yayını olarak TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta, Kastamonuspor ile Sarıyer arasında oynanacak olan müsabaka, Kastamonu Gazi Stadyumu'nda saat 14.00'te gerçekleştirilecek ve TFF YouTube kanalında yayınlanacak.

Test yayınlarının başarılı olmasının ardından, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de mücadele eden tüm kulüplerin her hafta en az birer maçının canlı olarak yayınlanması planlanıyor. Bu uygulama ile TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de oynanan mücadelelerin izlenirliğinin artırılması ve kulüplere olan ilginin artması hedeflenirken, liglerde yer alan yetenekli futbolcuların da uluslararası düzeyde futbolseverler tarafından takip edilmesi amaçlanıyor.