Yetimhanede büyüyen ve küçük yaşta anne olan Nursel Ergin, katıldığı 'Var Mısın Yok Musun?' yarışma programı ile adını duyurdu. Özel hayatıyla da dikkat çeken Ergin'in kızı Bengü, sosyal medyada ilgi odağı olmaya devam ediyor.

43 yaşındaki güzel sunucu Nursel Ergin, geçtiğimiz haftalarda katıldığı yarışma programıyla şöhreti yakaladı. 'Gelinim Mutfakta' programının sunucusu olarak da tanınan Ergin, samimiyeti ve güzelliği ile izleyicilerin gönlünde taht kurdu.

Ergin'in 25 yaşındaki kızı Bengü ise annesine olan benzerliğiyle dikkat çekiyor. Geçtiğimiz haftalarda 25 yaşına basan Bengü, sosyal medyada paylaştığı karelerle hayranlarının beğenisini kazanıyor.

Esra Erol 20 Mayıs, Karısını bırakıp masöz kadına kaçtı! Kaçak kocadan canlı yayında büyük ifşa! Esra Erol 20 Mayıs, Karısını bırakıp masöz kadına kaçtı! Kaçak kocadan canlı yayında büyük ifşa!

Nursel Ergin, geçtiğimiz haftalarda aşk videosu ile boşandığını duyurmuş ve sosyal medyanın konuşulanlarından biri olmuştu. Ancak son olarak ikilinin yeniden barıştıkları açıklanmıştı.

Nursel Ergin'in hayatı, filmleri aratmayacak türden bir hikayeye sahip. Küçük yaşta anne olan ve yetimhanede büyüyen Ergin, yaşadığı zorluklara rağmen başarılı bir kariyere sahip oldu. Kızı Bengü ise annesi gibi güzellik ve başarıyla dolu bir yaşam sürdürüyor.