Ünlü oyuncu Nicolas Cage'in oğlu Weston Cage, annesi Christina Fulton'a şiddet uyguladığı iddiasıyla gündeme geldi. Olay, polis soruşturmasıyla sonuçlanırken, Cage'in annesini darp ettiği belirtildi.

FİZİKSEL ŞİDDET İDDİALARI

28 Nisan'da yaşanan olayda, anne-oğul arasındaki tartışmanın fiziksel bir müdahaleye dönüştüğü bildirildi. Ambulans ekipleri, Fulton'u hastaneye götürmek istediklerinde, ancak eski eşinin bunu reddettiği kaydedildi.

Nicolas Cage Oğlu

OLAY YERİNDEN KAÇTI

Polislerin eve geldiğinde Weston'un kaçtığının tespit edildiği belirtildi. Bu durumun ardından, polisin olayı ciddi bir suç olarak değerlendireceği bildirildi.

Nicolas Cage Eşi̇

DUYGUSAL PROBLEMLER VE İDDİALAR

Christina Fulton, oğlunun bazı duygusal problemlerle mücadele ettiğini öne sürerken, darp iddialarını yalanladı ve konunun gizliliğini talep etti.

Weston Cage'in daha önce eşi Hila Arounian'a karşı dava açtığı ve alkollü bir trafik kazasına karıştığı hatırlatıldı. Nicolas Cage'in oğlu, önceki hukuki süreçlerde de gündeme gelmişti.

Arka Sokaklar'ın Tevfik’i Ferit Aktuğ kiminle evli, eşi kim? Eşi de kendisi kadar ünlü bir oyuncu… Arka Sokaklar'ın Tevfik’i Ferit Aktuğ kiminle evli, eşi kim? Eşi de kendisi kadar ünlü bir oyuncu…