Nevşehir Gülşehir Karayolu 2. Sulusaray kavşağı yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. T.Y. yönetimindeki 06 AT 1661 plakalı hafif ticari araç, aniden önüne çıkan iki köpeğe çarpmamak için manevra yapınca takla attı.

Acil Müdahale ve Yaralıların Durumu

Kazayı gören diğer vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan 4 kişi, hızlı bir şekilde Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumları hakkında henüz detaylı bir bilgi verilmedi.

Araç Sürücüsünün Açıklamaları

Kazanın ardından konuşan araç sürücüsü T.Y., "Sağ şeritten geliyordum. Önüme bir anda iki köpek çıktı. Birini kurtardım. İkincisini de kurtarmak için frene basınca aracım takla attı. Araçta eşim, kızım ve iki torunum vardı" şeklinde konuştu.

Olay Yerinde Güvenlik Önlemleri

Kazanın ardından polis ve jandarma ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri aldı. Trafik akışının düzenli bir şekilde devam etmesi için çalışmalar yapıldı. İtfaiye ekipleri de olası bir yangın riskine karşı araç üzerinde kontroller gerçekleştirdi.

Şehit Uzman Çavuş Burak Sefa Ürüm kimdir, aslen nereli ve kaç yaşındaydı? Uzman Çavuş Burak Sefa Ürüm nerede şehit oldu? Şehit Uzman Çavuş Burak Sefa Ürüm kimdir, aslen nereli ve kaç yaşındaydı? Uzman Çavuş Burak Sefa Ürüm nerede şehit oldu?

Soruşturma Başlatıldı

Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Yetkililer, kazanın nedenlerini ve detaylarını belirlemek için incelemelerini sürdürüyor. Olay yerindeki güvenlik kameraları ve görgü tanıklarının ifadeleri de soruşturma kapsamında değerlendirilecek.

Kaynak: iha