Kayıp Narin'in Amcası SALİM GÜRAN KİMDİR? Salim Güran nereli, kaç yaşında ve mesleği ne? Salim Güran neden gözaltında? Kayıp Narin'in Amcası SALİM GÜRAN KİMDİR? Salim Güran nereli, kaç yaşında ve mesleği ne? Salim Güran neden gözaltında?

Operasyona ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı ve sosyal medyada "Neslim Güngen" olarak bilinen Neslihan Güngen'in gözaltına alınırken polisleri dans ederek karşıladığı, ancak emniyete götürülürken ağlama krizine girdiği belirtildi.

Neslimgülgen4020..

Operasyonun Kapsamı Nedir?

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde düzenlenen operasyon, "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "suçtan kaynaklanan mal varlığının değerlerini aklama", "resmi belgede sahtecilik" ve "nitelikli dolandırıcılık" suçlarına yönelik olarak gerçekleştirildi. Operasyon, 25 ilde sabah saatlerinde düzenlendi ve toplamda 54 kişi yakalandı. Bu kişiler arasında, sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezleri sahibi Neslihan Güngen ve eşi İnanç Güngen de bulunuyor.

Neslimgülgen40202

Vergi Müfettişi de Gözaltında

CNN Türk İstihbarat Haber Müdürü Nihat Uludağ, operasyonla ilgili önemli detayları paylaştı. Güngen ailesine ait şirketlerde 1.5 milyon liralık bir para trafiği olduğu ve bu durumun mali şube ekipleri tarafından hayatın olağan akışına aykırı olarak yorumlandığı belirtildi. Bu para trafiği kara para aklama şüphesiyle ilişkilendirildi. Soruşturmayı yürüten vergi müfettişi de Neslihan Güngen ile kayıt dışı görüşmeler yaptığı tespit edilince gözaltına alındı. Müfettişin operasyon günü tatilde olduğu ve otel odasına döndüğünde yakalandığı bilgisi verildi.

Neslimgülgen487635

Neslihan Güngen'in Tepkisi Nasıldı?

Neslihan Güngen, gözaltına alınırken eğlence merkezinde bulunuyordu ve polisleri dans ederek karşıladı. Ancak, emniyete götürülürken ağlama krizine girdiği belirtiliyor. Olayın alkolün etkisiyle ilişkili olabileceği düşünülüyor.

Neslim Gungen Kimdir Neslim Gung

Kamu Görevlisinin Etik Olmayan Davranışı Nedir?

Avukat Zafer İşeri, soruşturmayı yürüten kamu görevlisinin etik olmayan davranışlarına dikkat çekti. Suçtan elde edilen gelirin tespitini yapmakla görevli müfettişin, şüphelilerle iletişim içinde olmasının soruşturmanın gizliliği ve tarafsızlığı açısından büyük önem taşıdığı belirtildi. Müfettişin, suç örgütü kurulduğu iddia edilen olayda, kamuoyunun tanınmış kişisi olan Neslihan Güngen ile iletişimde olması soruşturmanın seyrini etkileyebilir. Bu nedenle, 55. şüpheli olarak müfettişin görevden el çektirildiği açıklandı.

Editör: Murat Serdar Yıldız