Nebahat Çehre Hayranlarına Bilgi Verdi!


Türk televizyon ve sinemasının usta isimlerinden Nebahat Çehre, uzun bir aradan sonra Nişantaşı'nda görüntülendi. Sağlık problemleri nedeniyle bir süredir gözlerden uzak olan sanatçı, hayranlarına sağlık durumu hakkında bilgi verdi ve merak edilen soruları yanıtladı. İşte detaylar:

Usta Oyuncu Nebahat Cehreden Sag

Sağlık Durumu Hakkında Açıklama


Mayıs ayında kalbine stent takılan Nebahat Çehre, sağlık durumuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Hastamız var. Kıymetli hastamız. O yüzden bu taraflara bugün inebildim.

MasterChef Türkiye Semih Temiz kimdir, diskalifiye mi oldu, elendi mi? MasterChef Semihcan Temiz kaç yaşında, nereli? MasterChef Türkiye Semih Temiz kimdir, diskalifiye mi oldu, elendi mi? MasterChef Semihcan Temiz kaç yaşında, nereli?

1686758517.261935 Ofx4Wbax0F

Ben iyiyim. Geçirdim. Pıhtı attı ve stent takıldı. Kalp krizi değil. Üst üste geldi her şey. Biraz dinlenme yaptık. Bir de acayip sıcak. Biraz esiyor diye çıktık."

1433772363510

Bu açıklamayla birlikte sanatçının sağlık durumunun iyiye gittiği ve iyileşme sürecinde olduğu öğrenildi. Nebahat Çehre'nin hayranları, onun sağlıklı olduğunu duymaktan büyük mutluluk duydu.

Pi9Z9H A Z0Y Bwye2 Vaxm1G

Yeni Proje Beklentileri

Nebahat Çehre, projeler hakkında da önemli açıklamalarda bulundu. "Beklentim olursa olabilir. Geçtiğimiz dönem dört diziyi kabul etmedim.

Nebahat Cehre Kimdir Kac Yasinda (1)

Değişik bir karakter bekliyorum. Bütün dizilerde anneler, gelinleriyle ya da oğullarının sevgilileriyle kavga ediyor, başka bir şey yapmıyor. Oyuncu kalıplaştırılmamalı, açmak gerekiyor.

Lsllss 3Gdk Cover

Tabii ki anne ve nine olurum ama ayrı kişiliği olmalı ki oyun çıkarabilesiniz. 3-4 diziyi üst üste iyi yaptım. Beklentimi karşılarsa istiyorum, özledim" ifadelerini kullanan sanatçı, farklı ve özgün karakterlerde yer almak istediğini belirtti.

(1)-42

Nebahat Çehre'nin bu açıklamaları, onun oyunculuk kariyerinde yeni ve heyecan verici projelere açık olduğunu gösteriyor. Hayranları, onu yeniden ekranlarda görmek için sabırsızlanıyor.

Lhbr Cr X Ck E Wx S 21 Y3 X S U Q

Tatil Planları


Tatile çıkmayı planladığını belirten Nebahat Çehre, "Bikini giyiyorum ama yakalanmamak için dikkat ederim. Arkadaşlarımın evine davetliyim" diyerek tatil planlarını paylaştı.

Lf Sjy Oqdzkq Mgfa6E X Azn A

Bu açıklama, sanatçının dinlenme ve yenilenme sürecinde olduğunu ve sağlığına dikkat ettiğini gösteriyor.

Kapak 154824

Nebahat Çehre, uzun süredir sağlık problemleri nedeniyle ortalarda görünmüyordu ancak son açıklamalarıyla hayranlarının yüreğine su serpti.

620 340 Nebahat Cehreden Maas It

Sağlığına kavuşan ve yeni projeler için hazır olduğunu belirten usta sanatçının, yakın zamanda yeniden ekranlarda boy göstereceği günü heyecanla bekliyoruz.

Haber Içi, Öne Çıkanl85Ar, Üstma

Sağlığına kavuşan Nebahat Çehre’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yeni projelerinde başarılar diliyoruz. Hayranlarının sevgisi ve desteğiyle, sanatçıya uzun ve sağlıklı bir yaşam diliyoruz.

Nebahatcehreintro
 

Editör: Ali Çakar