UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş mücadelesinde, Avusturya'nın Red Bull Salzburg takımı ile Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımı karşı karşıya gelecek. İki takım arasındaki bu kritik maç, 27 Ağustos 2024 Salı günü oynanacak. Mücadele, Salzburg'un ev sahipliğinde gerçekleştirilecek ve karşılaşma saat 22:00'de başlayacak.

Salzburg - Dinamo Kiev Maçı Hangi Kanaldan Yayınlanacak?

Salzburg - Dinamo Kiev karşılaşması, Türkiye saati ile 22:00'de başlayacak ve maç, Tabii uygulaması üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, bu önemli maçı Tabii üzerinden izleyerek, Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkacak takımı öğrenme fırsatına sahip olacaklar.

Samsunspor-Başakşehir maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Samsunspor-Başakşehir maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir? Samsunspor-Başakşehir maçı yayın linki, ŞİFRESİZ Mİ? Samsunspor-Başakşehir maçı ne zaman hangi kanalda, saat kaçta, canlı nereden izlenir?

Salzburg - Dinamo Kiev Maçının Hakemleri Kimler?

Maçın hakemliğini Türkiye'den Halil Umut Meler üstlenecek. Yardımcılık görevlerini ise Kerem Ersoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan gerçekleştirecek. Müsabakanın dördüncü hakemi olarak ise Arda Kardeşler görev alacak. Hakem ekibi, karşılaşmanın adil bir şekilde yönetilmesini sağlayacak.

İlk Maçta Ne Oldu?

İki takım arasındaki ilk maçta Salzburg, Dinamo Kiev’i 2-0 mağlup etmeyi başarmıştı. Salzburg'un gollerini Dorgeles ve Kjersgaard kaydetmişti. Dinamo Kiev’in Şampiyonlar Ligi'ne kalma umutlarını sürdürebilmesi için bu rövanş maçını en az 2 farkla kazanması gerekiyor. Bu nedenle, karşılaşma futbolseverler için büyük bir heyecan ve merak konusu haline geldi.

Editör: Havva Andırır